Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

ECG247 Hjerteovervåker

ECG247 Hjerteovervåker er en medisinsk sertifisert trådløs hjerterytmesensor for påvisning av atrieflimmer (hjerteflimmer) og andre hjerterytmeforstyrrelser. Medisinsk utstyr.
Kr 2 222,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
950950

Produktbeskrivelse

ECG247 Hjerteovervåker er en medisinsk sertifisert trådløs hjerterytmesensor for påvisning av atrieflimmer (hjerteflimmer) og andre hjerterytmeforstyrrelser. Medisinsk utstyr.

Norgesplaster ECG247 Hjerteovervåker er en medisinsk sertifisert trådløs hjerterytmesensor for påvisning av atrieflimmer (hjerteflimmer) og andre hjerterytmeforstyrrelser. Produktet er enkelt i bruk og brukes for selvtest. Det stilles ingen krav til kunnskap om medisinsk utstyr eller helsefag. Sensoren overvåker hjerterytmen kontinuerlig, hele døgnet. Anbefalt testperiode er minst tre døgn, og gjerne en hel uke, så lenge elektrodeplasteret har god kontakt med huden. Den kan brukes under normale aktiviteter, inkludert trening og annen fysisk aktivitet. Norgesplaster ECG247 Hjerteovervåker benyttes ved økt risiko for hjerteflimmer, økt risiko for hjerneslag, hjertebank, rask eller lav puls. uregelmessig puls. Selve sensoren til ECG247 kan brukes mange ganger, så oppbevar den på et trygt sted når den ikke er i bruk. Sensoren festes til elektrodeplasteret (engangsbruk) som deretter festes på brystbenet. Sensoren og elektrodeplasteret kobles til ECG247-appen før testen kan startes. Appen lastes ned gratis via Google Play eller App Store. Appen vil varsle dersom mulige hjerterytmeforstyrrelser oppdages. Hvis testresultatene viser mulig hjerterytmeforstyrrelse, må du få testresultatene vurdert av en lege. Norgesplaster ECG247 Hjerteovervåker montert på elektrodeplasteret er beskyttet mot vanninntrenging. Dette gjør det mulig å ta en normal dusj. Du bør unngå situasjoner der sensoren kan bli nedsenket i vann og unngå å bruke vannstrålen fra dusjhodet direkte mot sensoren. Les pakningsvedlegget før bruk.

Forsiktighetsregler

Skal ikke brukes til barn som veier mindre enn 10 kg. Skal ikke brukes av personer med pacemaker eller intern defibrillator eller personer med betydelig overvekt (BMI > 40; fedme klasse III). Anbefales ikke til gravide.Sensoren kan ikke se etter tegn på hjerteinfarkt. Kontakt alltid lege hvis du har hjertesymptom. Oppbevares utilgjengelig for barn.

For gravide og ammende

Anbefales ikke til gravide.

Innhold

Komplett sett med hjerteovervåker (gjenbrukbar) og elektrodeplaster (engangsbruk)

Dosering og bruk

Norgesplaster ECG247 Hjerteovervåker smart sensor (gjenbrukbar) må brukes sammen med ECG247 elektrodeplaster (engangsbruk). ECG247-mobilappen gir instruksjoner for installasjon, bruk og resultater. NB! Viktig å ikke fjerne den grønne tapen som er montert på elektrodeplasteret. Dine måledata lagres trygt i ditt arkiv i ECG247s skytjeneste (tilgangsstyrt pålogging via nettleser). Du kan fra appen velge å dele de registrerte data med legen din. Du kan også kjøpe en kardiologisk vurdering av ekg-målingene direkte via appen. ECG247 hjerteovervåker skal ikke brukes til barn som veier mindre enn 10 kg, eller til personer som har pacemaker eller intern defibrillator. Anbefales ikke til gravide eller til personer med en BMI på over 40 (fedme klasse III).

Varenummer
950950
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024