Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Durex

Durex Real Feel Kondom 8PK

Durex Real Feel kondomer er laget av ikke-lateks materiale, og er godt egnet for personer med lateksallergi. Med glidemiddel og reservoir for komfort og god passform. Godt egnet til både vaginal, anal og oral sex. Nomine
Kr 199,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
827632

Produktbeskrivelse

Durex Real Feel kondomer er laget av ikke-lateks materiale, og er godt egnet for personer med lateksallergi. Med glidemiddel og reservoir for komfort og god passform. Godt egnet til både vaginal, anal og oral sex. Nomine

Durex Real Feel kondomer er laget av et teknologisk avansert ikke-lateks materiale for at gi en følelse av naturlig hud mot hud opplevelse under sex. Real Feel materialet kan stimulere både hans og hennes nydelse og følelse av ​​intimitet og følsomhet under samleie. Kondomene er allergivennlige og godt egnet for personer der lider av lateksallergi. 8 kondommer i pakken.

Forsiktighetsregler

Husk at ingen prevensjon som virker 100% mot graviditet, hiv eller seksuelt overførbare sykdommer, som Klamydia eller HPV, som kan forårsake celleforandringer. ? Les de bruksanvisningen før bruk. n kondom må kun brukes én gang.

Innhold

Kraton Cariflex IR 401, Calcium Carbonate, Magnesium Carbonate, Silicone, Fluid NM 1-350, Fragrance -zeus Flavor

Dosering og bruk

Brukes kun en gang

Varenummer
827632
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Durex

Boots Norway © 2024