Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Durex

Durex Intense Orgasmic Gel 10 ml

Vannbasert gel med stimulerende og opphissende stoffer. Uten parfyme.
Spesialpris Kr 89,95 Kr 179,90
8 995,00/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
995544

Produktbeskrivelse

Vannbasert gel med stimulerende og opphissende stoffer. Uten parfyme.

Durex Orgasmic Gel bidrar til økt blodgjennomstrømning til klitoris og gjør den enda mer følsom. Videre inneholder den stoffer som gjør at klitoris opplever en varmende, avkjølende og prikkende følese som pirrer. I kombinasjon med manuel stimulering vil den økte følsomheten og den pirrende opplevelsen bidra til å enklere gi kvinnen orgasme.

Forsiktighetsregler

Bruk som anvist. Unngå kontakt med øyne, skadet hud eller sår. Hvis du opplever irritasjon, avbryt bruken av dette produktet. Hvis irritasjonen vedvarer, bør du oppsøke lege. Oppsøk lege hvis du eller din partner er gravid eller ammer. Dette er ikke et prevensjonsmiddel og inneholder ikke sæddrepende middel. Selv om produktet er trygt å konsumere, er ikke dette en matvare. Oppbevares utilgjengelig for barn. Egnet for bruk med latex. Dette produktet kan forårsake en varmende, kjølende eller prikkende følelse. Bruk innen 6 måneder etter åpning.

Innhold

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide

Dosering og bruk

Fjern korken, snu hodet en kvart omdreining og trykk ned pumpen. Ved første gangs bruk kan det ta opptil 10 trykk for å frigjøre produktet. Når du bruker produktet neste gang vil du dispensere riktig mengde raskere. 1-3 dråper masseres forsiktig på klitoris og intime områder.

Varenummer
995544
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Durex

Boots Norway © 2024