Dr. Greve Pharma - Vitamin C-serie

Dr. Greve pharma ansiktspleie ble lansert for litt over ett år siden, og allerede etter kort tid ble vitamin C-serumet en av bestselgerne! Nå får serumet selskap og serien er utvidet med hele fem nye vitamin C-produkter. Serien består av dagkrem, serum, glow toner, overnight mask og nattkrem. Produktene passer alle hudtyper, og har en herlig frisk duft og deilig konsistens!

Vitamin C er en av de mest trendy ingrediensene innen hudpleie. Vitamin C er en naturlig og kraftig antioksidant som bidrar til å bekjempe gusten hud og gir glød til ansiktet. Det kan bidra til å stimulere cellefornyelsen og til en sunn, naturlig glød.

 


Dr.Greve pharma hudpleierutine er dermatologisk testet og for alle hudtyper.

Glow Toner

Vitamin C Glow Toner styrker, pleier og fukter huden, slik at hudtonen blir friskere med fornyet glød. Reduserer synligheten av pigmentflekker og gir en jevnere hudtone. Påfør på renset hud morgen og kveld med en bomullspad. Skal ikke skylles av.

Kjøp her

Serum

Vitamin C Serumet stimulerer cellefornyelsen, reduserer synligheten av pigmentflekker, gir fuktighet og etterlater huden glødende. Serumet inneholder også hyaluronsyre, som tilfører fuktighet, øker hudens elastisitet og har en “plumping-effekt” på huden. Det har en anti-age effekt og bidrar til å redusere fine linjer. Kan brukes morgen og kveld. Påfør 2-3 dråper i ansiktet på renset hud og la trekke inn før du påfører ansiktskrem. Du kan også blande inn 1-2 dråper serum i ansiktskremen for å bygge opp toleransen for vitamin C.  

Kjøp her

Dagkrem

Vitamin C Dagkrem er en lett og god krem som gir huden en intens fuktboost og frisk glød. Kremen er tilsatt naturlige, lysreflekterende pigmenter som gir huden en umiddelbar utstråling. Du kan også blande 1-2 dråper av dagkremen i foundationen din for en glødende finish eller bruke den som en primer under sminken.

Kjøp her

Overnight Mask

Vitamin C Overnight Mask stimulerer cellefornyelsen og gir en ekstrem fuktboost gjennom natten. I tillegg til vitamin C inneholder denne masken sheasmør som gir rikelig med fuktighet til huden. Påfør en generøs mengde på renset ansikt og hals, og skyll av etter 20 minutter eller sov med den gjennom natten for maksimal effekt og best resultat.

Kjøp her

Nattkrem

Vitamin C Nattkrem gir huden intens fuktighet og fornyet glød gjennom natten. Nattkremen inneholder også ceramider som styrker hudbarrieren. Den forbedrer også hudens evne til å opprettholde fuktbalansen. Inneholder også peptider som bidrar til at huden får en jevnere hudtone.

Kjøp her

Boots Norway © 2021