Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Dr Greve Pharma

Dr. Greve Pharma Beroligende Serum 30ml

Dr. Greve Pharma Beroligende Serum inneholder power duoen niacinamid og cica, som jobber aktivt sammen for å berolige rødhet og irritasjon i huden. Uten parfyme. Dermatologisk testet på sensitiv hud.
Kr 329,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
906706

Produktbeskrivelse

Dr. Greve Pharma Beroligende Serum inneholder power duoen niacinamid og cica, som jobber aktivt sammen for å berolige rødhet og irritasjon i huden. Uten parfyme. Dermatologisk testet på sensitiv hud.

Serumet reduserer irritasjon i huden og motvirker rødhet. Ved jevnlig bruk gir serumet en styrket hudbarriere og jevnere hudtekstur med mindre synlighet av porer. Niacinamid er en aktiv form av vitamin B3 og en antioksidant som bidrar til mindre synlige porer og en jevnere hudtekstur. Ingrediensen styrker hudbarrieren og regulerer talgproduksjonen, og er derfor et godt alternativ om du har sensitiv og uren hud. Centella asiatica (cica) er en plante tradisjonelt brukt mot sår og sprukken hud på grunn av sin beroligende og styrkende effekt på huden og dens barriere. Ingrediensen er kjent for å redusere irritasjon og rødhet, og bidrar til å styrke hudbarrieren. Dette gjør den til et godt alternativ om du har sensitiv hud som lett blir rød eller uren hud.

Forsiktighetsregler

Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart med vann.

Innhold

Aqua, Glycerin, Niacinamide, Propanediol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Panthenol, Centella Asiatica Extract, Bixa Orellana Seed Extract, Maltodextrin, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Lactic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Dosering og bruk

Påfør 3-4 dråper med pipetten morgen og kveld på renset hud. For best resultat bruk sammen med resten av Dr. Greve pharma niacinamid-serien.

Varenummer
906706
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Dr Greve Pharma

Boots Norway © 2024