Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Dr. Greve Pharma

Dr. Greve pharma er et nytt, norsk hudpleiemerke med aktive ingredienser. Kjemikerne bak Dr. Greve pharma vet at når det kommer til hudpleie, så er det slett ikke slik at «one size fits all». De har derfor jobbet frem fem ulike serier med ansiktspleieprodukter basert på ulike hudtyper og behov hos norske forbrukere. Seriene er dermatologisk testet og har dokumentert effekt.

BESTSELGERE DR. GREVE PHARMA


Om seriene til Dr. Greve Pharma

Dr. Greve pharmas ansiktspleieserier består av fem produktserier tilpasset tørr hud, anti-age, normal/kombinert hud, alle hudtyper og menn. Alle produktene inneholder aktive ingredienser, føles bra på huden og – viktigst av alt – har blitt grundig testet med gode resultater. Enten du ønsker å bekjempe aldringstegn, forbedre hudens fuktbalanse eller oppnå jevnere og glattere hud, har Dr. Greve pharmas ansiktsportefølje produkter egnet for å dekke dine behov.

I tillegg til ansiktspleie har Dr. Greve pharma også en mild serie til baby og barn, som er dermatologisk testet på sensitiv hud.


Barneprodukter

Produkter for tørr hud

Anti-age produkter

Herreprodukter

Produkter for normal/kombinert hud

Vitamin-c produkter

Boots Norway © 2024