Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Dr. Greve Pharma

Dr. Greve pharma er et nytt, norsk hudpleiemerke med aktive ingredienser. Kjemikerne bak Dr. Greve pharma vet at når det kommer til hudpleie, så er det slett ikke slik at «one size fits all». De har derfor jobbet frem fem ulike serier med ansiktspleieprodukter basert på ulike hudtyper og behov hos norske forbrukere. Seriene er dermatologisk testet og har dokumentert effekt.

BESTSELGERE DR. GREVE PHARMA


Om seriene til Dr. Greve Pharma

Dr. Greve pharmas ansiktspleieserier består av fem produktserier tilpasset tørr hud, anti-age, normal/kombinert hud, alle hudtyper og menn. Alle produktene inneholder aktive ingredienser, føles bra på huden og – viktigst av alt – har blitt grundig testet med gode resultater. Enten du ønsker å bekjempe aldringstegn, forbedre hudens fuktbalanse eller oppnå jevnere og glattere hud, har Dr. Greve pharmas ansiktsportefølje produkter egnet for å dekke dine behov.

I tillegg til ansiktspleie har Dr. Greve pharma også en mild serie til baby og barn, som er dermatologisk testet på sensitiv hud.


Barneprodukter

Produkter for tørr hud

Anti-age produkter

Herreprodukter

Produkter for normal/kombinert hud

Vitamin-c produkter

Boots Norway © 2021