Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Dr Brown

Dr Browns Optio Std Tåtefl 250 1 stk

Dr.Browns Option standard tåteflaske 250ml
Kr 169,90
169,90/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
966722

Produktbeskrivelse

Dr.Browns Option standard tåteflaske 250ml

Dr.Browns Option Natural Flow tåteflaske er en fullventilert tåteflaske på 250ml som reduserer risikoen for kolikk, luftsmerter, gulping og raping. Etter hvert som barnet blir eldre og ikke lenger er like utsatt for kolikk og andre luftsmerter, kan ventilsystemet tas ut og flasken kan da brukes som en tradisjonell tåteflaske. Uten ventilsystemet vil det alikevel være en form for luftgjennomstrømning, da via flaskesmokken som er spesielt utviklet for Dr.Brown.

Forsiktighetsregler

Bruk produktet med en voksen person til stede Kontinuerlig og langvarig suging av væsker kan føre til tannråte. Sjekk alltid temperaturen på væsken for mating. Sjekk alltid smokken før hver bruk, og bytt den ut ved første tegn til skade. Oppvarming ai mikrobølgeovn kan føre til varmepunkter i melken eller morsmelkerstatningen og temperaturen på maten blir da for høy.

Innhold

polypropylen, silikon

Dosering og bruk

For et flaskeernært barn på under 6 måneder anbefaler vi KUN bruk av Dr.Brown med ventilsystemet i. Leveres alltid med flaskesmokk str.1 for barn fra 0-3 mnd

Varenummer
966722
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Dr Brown

Boots Norway © 2024