Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Dekadin

Dekadin-duo 2 mg/ml + 0,5 mg/ml munnspray, 30 ml, oppløsning med sitronsmak

Voksne og barn over 12 år: lindrer smerter i svelg og hals.
Kr 159,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
499513

Produktbeskrivelse

Voksne og barn over 12 år: lindrer smerter i svelg og hals.

Dekadin-duo er en munnspray er et reseptfritt legemiddel med lokal virkning i munn og svelg. Dekadin-duo inneholder klorheksidin som kan ha hemmende effekt på bakterier og andre mikroorganismer. Dekadin-duo inneholder i tillegg lidokain som er et lokalbedøvende middel. Les pakningsvedlegg nøye for bruk.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Dekadin-duo: dersom du er allergisk overfor klorheksidindidiglukonat, lidokainhydrokloridmonohydrat eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Barn under 12 år skal ikke bruke dette legemidlet. Dekadin-duo inneholder alkohol og propylenglykol

For gravide og ammende

Snakk med lege før bruk av dette legemidlet dersom du er gravid eller ammer, tror at du kan være gravid eller planlegger å bli gravid.

Innhold

Virkestoffer er klorheksidindiglukonat 2 mg/ml og lidokainhydrokloridmonohydrat 0,5 mg/ml. Andre innholdsstoffer , sukralose, etanol, propylenglykol (E1520), glyserol (E422), sitronsyremonohydrat, renset vann, smaksaroma (sitron). Sitronaromaen består av smaksingredienser og alfa-tokoferol

Dosering og bruk

Voksne: 3-5 spray hver 2.-3. time, men ikke oftere enn 10 ganger i døgnet. Barn over 12 år: 2-3 spray hver 2.-4. time, men ikke oftere enn 5 ganger i døgnet.

Pasientinformasjon

Varenummer
499513
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Dekadin

Boots Norway © 2024