Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Nycoplus

Nycoplus D3-vitamin 10 mcg tabletter 100 stk

Nycoplus D3-vitamin tabletter 10 mcg er et kosttilskudd som bidrar til et normalt immunforsvar og skjelett, samt øker opptak av kalsium.
Kr 159,90
1,60/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
901883

Produktbeskrivelse

Nycoplus D3-vitamin tabletter 10 mcg er et kosttilskudd som bidrar til et normalt immunforsvar og skjelett, samt øker opptak av kalsium.

D-vitamin bidrar til normalt immunforsvar, øker opptak av kalsium og er nødvendig for oppbygging og vedlikehold av skjelett og tenner. Videre er vitaminet viktig for normal celledeling og bidrar til vedlikehold av normale muskelfunksjoner. Tablettene er små. lette å svelge og beregnet for voksne. Inneholder ikke gluten, gelatin, laktose eller sitrus.

For gravide og ammende

Kan brukes av ammende og gravide. Skal oppbevares utilgjengelig for barn.

Innhold

1 tablett inneholder vitamin D 10 µg. Ingredienser: fyllstoffer (dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), tabletthjelpestoff (magnesiumsalter av fettsyrer). Vitamin: kolekalsiferol.

Dosering og bruk

Barn 3-10 år: 1 tablett, barn 11-17 år: 1-4 tabletter, voksne fra 18 år: 1- 8 tabletter. Les bruksanvisningen nøye før bruk.

Varenummer
901883
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Nycoplus

Boots Norway © 2024