Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

CORTIMYK

Cortimyk krem 20 gram

Cortimyk 20 mg/g + 10 mg/g krem er et reseptfritt legemiddel til bruk ved egenbehandling av fotsopp med kløe. Les pakningsvedlegget før bruk.
Kr 191,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
177543

Produktbeskrivelse

Cortimyk 20 mg/g + 10 mg/g krem er et reseptfritt legemiddel til bruk ved egenbehandling av fotsopp med kløe. Les pakningsvedlegget før bruk.

Cortimyk krem inneholder de aktive stoffene mikonazolnitrat og hydrokortison. Mikonazolnitrat er et soppdrepende middel og hydrokortison er et mildt kortikosteroid med kløestillende og antiinflammatorisk effekt. Cortimyk brukes til egenbehandling av fotsopp med kløe. Vær oppmerksom på at legen kan ha foreskrevet legemidlet til en annen bruk og/eller med en annen dosering enn angitt i pakningsvedlegget. Følg alltid legens forskrivning som er angitt på apoteketiketten.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Cortimyk hvis du er allergisk overfor mikonazol, hydrokortison eller noen av hjelpestoffene, hvis huden er infisert med virus (herpes eller vannkopper) eller noen bakterier (tuberkuløs hudsykdom). Bruk ikke Cortimyk til barn uten anvisning fra lege. Unngå øyekontakt. Ved tegn på irritasjon og overfølsomhet, avbryt behandlingen. Normal hygiene er viktig for å forebygge infeksjon eller nytt utbrudd av infeksjonen. Andre legemidler og Cortimyk: Rådfør deg med lege eller apotek dersom du bruker, nylig har brukt eller planlegger å bruke andre legemidler. Blodfortynnende legemidler som warfarin ( Marevan), kan påvirkes av Cortimyk. Kontakt og rådfør deg med lege før du starter på Cortimyk om du står på blodfortynnende medisin.

For gravide og ammende

Ingen negative effekter på foster er påvist. Rådfør deg med lege eller apotek før bruk av Cortimyk under svangerskapet. Hydrokortison går over i morsmelk, men vil neppe påvirke barn som får morsmelk. Rådfør deg med lege eller apotek før bruk av Cortimyk under amning.

Innhold

KREM 20 mg/g + 10 mg/g: 1 g inneh.: Mikonazolnitrat 20 mg, hydrokortison 10 mg, benzosyre, butylhydroksyanisol, hjelpestoffer.

Dosering og bruk

Fotsopp: Vask og tørk føttene godt, før kremen smøres på. Behandlingen foretas morgen og kveld. Smør kremen tynt på det infiserte området og 1-2 cm utenfor det infiserte området. Gni inn kremen i huden med din finger til den er absorbert. Behandlingen bør fortsette i minst en uke etter at kløen, irritasjonen og rødheten er gått over for å forebygge tilbakefall. Skal ikke brukes lenger enn 4 uker uten legens anvisning. Hvis tilstanden ikke forbedres etter 1 uke bør du ta kontakt med lege. Cortimyk farger ikke av på hud eller klær og kan lett vaskes bort med såpe og vann.

Pasientinformasjon

Varenummer
177543
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024