Fri frakt og leveringstider

Alle produkter vi selger på Boots.no kommer fra vårt eget lager i Norge slik at du skal få dine varer så raskt som mulig og uten toll. Vi har FRI FRAKT på alle ordre på Boots.no!

Leveringstider:

Du kan forvente følgende leveringstider hvis du bestiller før klokken 09.00 på en arbeidsdag:

1 dag: Store byer + sentrale strøk (blått område i kart).

2 dager: Store byer i Nord-Norge + usentrale områder (gult område i kart + Sør-Norge).

2-8 dager: Usentrale steder i Nord-Norge.

Bestillinger som gjøres før klokken 11.00 sendes ut samme dag (man-fre). Bestillinger gjort etter klokken 11.00 sendes ut første virkedag etter at den er mottatt. På kartet til venstre kan du grovt oppdelt se hvor raskt vi leverer til ulike steder i Norge (ved bestilling før kl 11)

Leveringstiden og fraktprisen avhenger av hvor din ordre skal sendes, størrelse og hvor raskt du ønsker å få din bestilling tilsendt. Vi kan kun levere til adresser i Norge (Vi leverer dessverre ikke til Svalbard).

Sent ute? Vi anbefaler å bestille på nettet og velge "Hent på Boots apotek" om du er sent ute. Du kan da hente din ordre samme dag. 

Leveringsalternativer:

1. PAKKE

Pakke sendt med sporingsnummer som du henter på din lokale post-i-butikk/utleveringssted.

Dekning: Hele landet

Leveringsstid: Sør-Norge: 1-2 arbeidsdager. Nord-Norge: 3-7 arbeidsdager.

Sporing og utlevering: Du vil motta en e-post som inneholder sporingsnummer når pakken er sendt fra oss. Når pakken er ankommet din lokale post-i-butikk/utleveringssted får du et SMS-varsel om dette. 

Pris: Gratis

2. BREV

Sporbart brev som leveres i din postkasse eller på dørmatten om postkassen ikke er stor nok. Enkelte varer egner seg ikke for leveranse til postkasser som er plassert utendørs om det er svært varmt eller kaldt.

Dekning: Hele landet

Leveringstid: 1-3 arbeidsdager

Sporing og utlevering: Leveres i postkassen. Hvis brevet mot formodning ikke får plass i postkassen, vil den bli lagt på dørmatten. Du vil få en SMS når ordren er levert hos deg.

Pris: Gratis

3. HJEMLEVERING (kommer snart)

Pakke med sporingsnummer som leveres på døren der du bor.

Dekning: Dekker ca. 50% av landets husstander (byer og større tettsteder).

Leveringsstid: Sør-Norge: 2-3 arbeidsdager. Nord-Norge: 4-8 arbeidsdager

Sporing og utlevering: Du vil motta en e-post som inneholder sporingsnummer når pakken er sendt fra oss. Hjemlevering foregår mellom kl. 17-21. 
Du får beskjed på SMS når pakken er på vei, og sjåføren vil ringe 30-60 minutter før levering. 

Pris: Fra kr. 99,-

ANNEN INFORMASJON:

Diskresjon: Alle våre forsendelser er pakket på en diskret måte slik at innholdet ikke er synlig for andre. Alle medarbeidere i vårt nettapotek har taushetsplikt.

Holdbarhet ved høye eller lave temperaturer under forsendelse: Kvaliteten på enkelte produkter, slik som kremer og flytende preparater, kan forringes når de blir utsatt for svært høye eller lave temperaturer. Dersom du er kjent med at forsendelsen kan bli liggende over tid i en postkasse der dette kan forekomme, vil vi anbefale deg å velge leveringsmåte "pakke" eller "hjemlevering". Har du spørsmål om dette, ta kontakt med vårt.

Forsinket levering: Vi leverer på den måten og innen de tidsrammene som er angitt på ordrebekreftelsen så langt dette er mulig. Dersom levering av ordren blir forsinket, vil vi gi deg informasjon om dette så raskt som mulig. Vi vil også gi deg beskjed om forventet leveringstid, og om produktet av ulike grunner ikke kan leveres.

I visse tilfeller, avhengig av forsinkelsens lengde eller produktets art kan du holde kjøpesummen tilbake, kreve erstatning eller heve avtalen. Ved heving av kjøpet på grunn av slike omstendigheter vil vi tilbakeføre kjøpesummen til deg innen 14 dager. Les mer om våre generelle vilkår