Betaling

Betaling

På Boots.no kan du trygt og enkelt betale med kort. Alle priser på Boots.no er inkludert merverdiavgift (mva). 

BETALING MED KORT

Du kan betale med Visa og Mastercard betalingskort. I kassen blir du bedt om å taste inn ditt kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som står på baksiden av kortet. Din kortinformasjon overføres trygt uten at uvedkommende kan lese den underveis da vår betalingsløsning benytter SSL kryptering.

Når belastes kortet mitt?

Når du legger inn en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det betyr at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Deretter reserverer vi beløpet du handler for. I reservasjonstiden er fremdeles pengene på ditt kort, men de er reservert til Boots så lenge ordren er under behandling. Pengene blir først trukket fra ditt kort når ordren er ferdig pakket og klargjort for forsendelse.

Kansellering
Dersom du kansellerer en ordre heves reservasjonen og pengene frigjøres tilbake til ditt kort (normalt innen 5-7 virkedager).

Forbehold
Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Kreditering
Ved en eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa eller Mastercard vil krediteringen gjøres til samme kortnummer.