promo-box-picture-1

Trinn 1: Sjekk om sædcellene svømmer godt nok til å oppnå graviditet med SwimCount Sædkvalitetstest

SwimCount sender sædcellene på en svømmetur tilsvarende den de må gjennomføre for å få til en naturlig befruktning. Du kan ta testen hjemme!

Testen forteller akkurat det du trenger å vite: om det finnes nok friske, svømmende sædceller til å befrukte et egg. Test deg med en gang dere planlegger graviditet. Dette viktige svaret gir en indikasjon på sædkvaliteten, og viser dermed allerede i startfasen av planleggingen hvordan det ligger an.
Sædkvaliteten er en av flere avgjørende faktorer for tiden det tar å oppnå graviditet, prøvetiden kan derfor forkortes dramatisk om dere fra start har svaret på om ikke alt er som det skal. 
Er konsentrasjon av friske svømmende sædceller under grenseverdien for normal sædkvalitet bør lege oppsøkes umiddelbart for videre testing.
Viser testsvaret at sædkvaliteten er god, men graviditet likevel uteblir over tid, bør lege oppsøkes for å utrede hvilke andre årsaker som kan ligge til grunn. 
Det er Verdens Helseorganisasjon (WHO) sine grenseverdier som ligger til grunn for testsvaret, teknologien bak testen er patentert.
SwimCount er meget enkel i bruk, og du har svaret i løpet av 30 minutter.promo-box-picture-1

Trinn 2: Finn tidspunkt for eggløsning med Make Sure

Make Sure er en norsk serie med hjemmetester spesielt utviklet for kvinner som planlegger graviditet. 

Make Sure eggløsningstester strimmel gir deg svaret på når sjansene er størst for å bli gravid. De viser nøyaktig tidspunkt for eggløsning, og gjør det dermed enklere å planlegge graviditet. 

En strimmeltest viser svaret som streker, en digitaltest viser svaret som symboler. 
Teknologien bak slike tester er standardisert - begge testvarianter gir dermed et like sikkert svar.
Disse strimmeltestene er hele 5 mm brede, dette gjør teststreken klarere og mer synlig. 
Make Sure eggløsningstester 10 pk holder normalt til en syklus, som er tiden mellom to menstruasjoner. 


promo-box-picture-1

Trinn 3: Legg til rette for befruktning med Prefert Sædvennlig Glidemiddel

Når graviditet er målet er det viktig å legge til rette for befruktning. Sædcellene svømmer best i væske med høy pH og optimale osmotiske egenskaper.
Prefert er utviklet spesielt for dette formålet, er fri for parabener og silikoner og anbefales før samleie i tiden rundt eggløsning for å maksimere sjansene for graviditet.
En av årsakene til at det kan ta lang tid å oppnå graviditet er at kvinnen har lav pH i skjeden også i tiden rundt eggløsning. Dersom pH ikke ligger på et sædvennlig nivå i tiden rundt eggløsning, er det mindre sannsynlig at sædcellene er i stand til å befrukte egget.

Prefert har både høy pH og osmotiske egenskaper som gir sædcellene gunstige forhold å svømme i. Tilrettelagte forhold kan bidra til at et større antall sædceller når frem til egget, og kan dermed øke sjansene for raskere befruktning.Tretrinnsraketten

Swimcount Sædkvalitetstest - sjekk din sædcelleaktivtet

479,-

Make Sure eggløsningstest 10 stk

149,-

Prefert sædvennlig glidemiddel tilrettelegger for befruktning

382,90

Make Sure graviditetstest 5 stk

199,-