Tilgjengelig for kjøp på nett mellom 8 og 16

Dette produktet må selges med veiledning av Farmasøyt, og er derfor kun tilgjengelig for kjøp på nett mellom kl 08.00 og 16.00 på hverdager.

Du kan allikevel kjøpe produktet på ditt nærmeste Boots Apotek.

Finn ditt apotek og se åpningstider.

Egenerklæring for kjøp

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

SOLPRODUKTENE I CLINIDERM SUN SKIN CARE


En kombinasjon av effektiv solbeskyttelse og avansert hudpleie som har en luksuriøs og deilig konsistens. Solproduktene inneholder en optimal kombinasjon av UV-filtre som sammen med aktivt hudpleiende ingredienser styrker og beskytter huden mot aldringstegn forårsaket av solen. En perfekt kombinasjon av effektiv luksuriøs hudpleie og solbeskyttelse som sammen motvirker aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentflekker.

"Jeg har brukt solkrem fra Cliniderm i mange år, og elsker produktene deres. De smelter inn i huden på et blunk, slik at smøringen går raskt og blir minst mulig styr. Min absolutte favoritt til ansiktet er Light & Mattifying - til kroppen elsker jeg spesielt Clear & Cool og Ultra Light Sun Milk. Ellers anbefaler jeg også en liten Sun Stick SPF50 som er enkel å bruke hvis man har føflekker/arr eller andre små områder som man vil gi ekstra beskyttelse."


Ida Wulffs solfavoritter fra Cliniderm


FAKTA OM SOLEN

Cliniderm Sun Skin Care solbeskyttelse er resultatet av mange års vitenskapelig forskning på hud, og hvordan den påvirkes av solen. Solen utsetter huden for store påkjenninger som forårsaker tørrhet, nedbrytning av kollagen samt gjør huden tykkere, grovere og mer ujevn. Dette kan føre til synlige aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentflekker.


EFFEKTIV SOLBESKYTTELSE

Produktene i Cliniderm Sun Skin Care er en kombinasjon av effektiv solbeskyttelse og avansert hudpleie som har en luksuriøs og deilig konsistens. Solproduktene inneholder en optimal kombinasjon av UV-filtre som sammen med aktivt hudpleiende ingredienser styrker og beskytter huden mot aldringstegn forårsaket av solen. En perfekt kombinasjon av effektiv luksuriøs hudpleie som sammen motvirker aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentflekker.

Boots Norway © 2021