Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Canoderm

Canomini Krem Up 500 g

Canomini krem er et reseptfritt legemiddel, som gir en fuktighetsbevarende behandling av tørr hud av ulike årsaker hos voksne og barn.
Kr 439,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
525114

Produktbeskrivelse

Canomini krem er et reseptfritt legemiddel, som gir en fuktighetsbevarende behandling av tørr hud av ulike årsaker hos voksne og barn.

Canomini krem er en fuktighetsbevarende behandling av tørr hud av ulike årsaker hos voksne og barn. Canomini inneholder fuktighetsgivende karbamid (2 %) og glyserol (20 %) som i krembasen styrker hudbarrieren og bidrar til å normalisere tørr hud. Canomini har vist seg å ha barrierestyrkende effekt for atopisk hud. Kremen lindrer kløe ved tørr hud. Canomini er selvkonserverende (uten konserveringsstoffer) og inneholder ikke parfyme.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Canomini: dersom du er allergisk overfor karbamid, glyserol eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet.

For gravide og ammende

Canomini kan brukes under graviditet og amming.

Innhold

Urea (karbamid), Glyserol, Butylenglykol (E 1502), Hydrogenert rapsolje, Dekspantenol, Triglyserider av middels kjedelengde, Cetostearylalkohol, Dimetikon (E 900), Fast parafin (E 905), Glyserolmonostearat (E 471), Makrogolstearat (E 431), Triacetin (E 1518), Karbomer, Vann

Dosering og bruk

Kremen smøres på tørr hud ved behov, både kropp og ansikt eller hender. Påfør gjerne kremen flere ganger om dagen, spesielt etter at huden har vært i kontakt med vann. Smør på så mye som huden kan ta opp uten at den føles klissete. Les pakningsvedlegg for bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
525114
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Canoderm

Boots Norway © 2024