Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Bronkyl

Bronkyl Forte brusetabletter 600 mg 10 stk

Bronkyl Forte brusetabletter er et reseptfritt legemiddel som brukes til korttidsbehandling av seigt slim i luftveiene. Til voksne over 18 år.
Kr 249,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
579004

Produktbeskrivelse

Bronkyl Forte brusetabletter er et reseptfritt legemiddel som brukes til korttidsbehandling av seigt slim i luftveiene. Til voksne over 18 år.

Bronkyl Forte inneholder virkestoffet acetylcyctein som løser seigt slim i luftveiene ved å gjøre det mer tyntflytende, og dermed lettere å hoste opp. Sitronsmak.

Forsiktighetsregler

Bronkyl Forte skal ikke brukes hvis du er allergisk overfor acetylcystein eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Rådfør deg med lege eller apotek før du bruker Bronkyl dersom du hoster opp blodfarget slim, tidligere har hatt magesår, har astma eller har hatt kramper i luftveiene (bronkospasme) tidligere. Bronkyl kan også påvirke effekten av nitroglyserin. Rådfør deg med legen dersom du bruker slike midler sammen med Bronkyl. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Rådfør deg med lege før bruk dersom du er gravid eller ved amming. Bronkyl forte skal ikke brukes hos barn og ungdom under 18 år.

Innhold

1 tablett inneholder: Acetylcystein 600 mg, natriumcyclamat, sakkarin natrium, mannitol, laktose, sitronaroma og hjelpestoffer.

Dosering og bruk

Voksne over 18 år: 1 brusetablett daglig. Tabletten tas oppløst i 1/2 glass vann.

Pasientinformasjon

Varenummer
579004
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Bronkyl

Boots Norway © 2024