Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Boots

Boots Stabilised Wrist Support Right Hand

Boots Stabilised Wrist Support har blitt designet for å gi stabilitet og kompresjon. Hjelper folk med leddgikt, karpaltunnelsyndrom, belastningsskader, forstuinger og ustabilitet. Medisinsk utstyr.
Kr 229,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
766955

Produktbeskrivelse

Boots Stabilised Wrist Support har blitt designet for å gi stabilitet og kompresjon. Hjelper folk med leddgikt, karpaltunnelsyndrom, belastningsskader, forstuinger og ustabilitet. Medisinsk utstyr.

Støtten er laget av lette og pustende materialer som sikrer at den er komfortabel i bruk. Stroppene kan justeres til ønsket nivå av komfort og kompresjon, og de stive skinnene hjelper til med å stabilisere håndleddet og hånden. Fjern de stive platene før vask. Kun håndvask (ikke bruk tøymykner). Tørk flatt, vekk fra direkte varme. Må ikke tørkes i tørketrommel. Skal ikke strykes eller blekes. Sett på plass de stive platene igjen før bruk.

Forsiktighetsregler

Håndleddsstøtten er kanskje ikke egnet for din tilstand; søk medisinsk råd som passer din tilstand før bruk. Håndleddsstøtten bør justeres slik at den ikke er ubehagelig stram og at det ikke går utover blodstrømmen. Unngå bruk i lange perioder (f.eks. mens du sover), med mindre noe annet er angitt av helsepersonell. Ikke bruk på ødelagt hud eller hvis du har en kjent allergi mot noen av de angitte materialene. Ikke bruk sammen med salver, geler, linimenter, kremer eller varme eller kalde kompresser. Ta av støtten og søk legehjelp hvis du merker noe av følgende: Endring i fargen på huden på hendene eller fingrene, smerte, opphovning, parestesi, nummenhet, irritasjon eller utslett. For selvbehandling av mindre skader. Søk lege hvis du ikke ser noen bedring etter 72 timer.

Innhold

Innhold: 62 % Polyester, 24 % Nylon, 10 % Silica gel, 4 % Elastan

Dosering og bruk

1. Sørg for at huden er ren, tørr og fri for kremer/oljer. 2. Hvis du skal legge teip på et ledd, pass på at leddet er i en helt bøyd posisjon. Hvis teipen påføres over et kne eller en albue i utstrakt stilling, så vil teipen trekke seg av når leddet beveger seg. 3. Strekk aldri i den første eller siste enden av teipen. Teipen på endene skal påføres direkte på huden uten å strekke seg. Ellers vi den trekke seg opp og ikke feste seg. 4. Pass på å feste limet ved å gni hardt på teipen og sørg for at alle kantene er nede. For best resultat, bruk teipen 30 minutter før aktivitet.

Varenummer
766955
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Boots

Boots Norway © 2024