Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Boots

Boots Silicone Nipple Shields

Våre brystvorteskjold i silikon er til bruk under amming for å redusere ubehag fra såre eller sprukne brystvorter. Pakken inneholder to brystvorteskjold og en steriliserbar oppbevaringseske.
Kr 89,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
766871

Forsiktighetsregler

Sjekk produktet nøye før og etter bruk. Se om det er ødelagt eller skadet. Oppbevares utilgjengelig for barn når det ikke er i bruk. Ikke la barn leke med dette produkt. Bruk aldri som smokker. Hvis produktet får skader, vennligst avbryt bruken.

Innhold

Materialer: 100 % silikon.

Dosering og bruk

Fukt kantene på brystvorteskjoldet med lunkent vann, dette vil bidra til å forhindre at den beveger seg. Snu brystvorteskjoldet på vrangen og stryk det på brystet ditt, slik at spissen av brystvorten din passer inn i brystvorten på skjoldet. Brystvorteskjoldet skal nå være tett mot brystet med brystvorten som strekker seg inn i spissen. Ta litt melk inn i spissen av brystvorteskjoldet for å oppmuntre babyen til å feste seg. Steriliser brystvorteskjoldene grundig ved å bruke steriliseringsesken. Vask grundig etter hvert bruk og før første gangs bruk. Brystskjoldene steriliseres før hvert bruk ved å benytte din vanlige steriliseringsmetode, eller ved å koke i vann i 10 minutter.

Varenummer
766871
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Boots

Boots Norway © 2024