Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Boots

Boots Pharmaceuticals ørepropper i silikon 3 par

Lyddempende ørepropper i silikon som effektivt reduserer nivå på uønsket støy. Inneholder 3 par + 1 etui. Øreproppene tåler vann, og kan brukes ved svømming. De er lette å forme, og kan brukes flere ganger.
Kr 89,90
29,97/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
764252

Forsiktighetsregler

Kast øreproppene når de ikke lenger er klebrige eller om de er skitne. Sjekk øreproppene regelmessig for skitt, skader og klebrighet. Bruk hele øreproppen, ikke skjær eller del den, eller forlenge den. Oppbevares utilgjengelig for barn. Må ikke brukes ved snorkling eller svømming på mer enn 10 fots (ca 3 meters) dyp. Dersom brukerveiledning ikke følges kan beskyttelsen øreproppene gir reduseres vesentlig. Dette produktet kan bli uheldig påvirket av enkelte kjemiske stoffer.

Dosering og bruk

Form øreproppene med rene hender slik tegningene viser. Form den til en ball, og plasser over øreåpningen. Flat den til en lufttett forsegling. Unngå hår. Dekk kun øreåpningen, ikke dytt øreproppen inn i øret ettersom det kan være vanskelig å få den ut. Varm, og form på nytt ved hver bruk. Oppbevar ørepropene i vedlagt etui mellom hver bruk.

Varenummer
764252
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Boots

Boots Norway © 2024