Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Boots

Boots Perineal Bottle 450ml

Skylleflaske til bruk for rensing etter fødsel.
Kr 199,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
766869

Produktbeskrivelse

Skylleflaske til bruk for rensing etter fødsel.

Skylleflaske til bruk for rensing etter fødsel. Vi har utviklet denne skylleflasken som skal hjelpe til med vask og rens av dine intime områder etter en fødsel. Vi forstår vanskelighetene etter fødsel og at det ikke alltid er lett å ta vare på kroppen. Bruk flasken etter å ha vært på toalettet for å skylle ditt intime område og for å unngå irritasjon fra toalettpapiret. Denne flasken kan være en viktig gjenstand når man skal på toalettet de første gangene etter fødsel.

Forsiktighetsregler

Oppbevares utilgjengelig for barn. Kun til utvortes bruk. Vask før bruk. Unngå kontakt mellom skyllehodet og hunden din av hygienegrunner. Vær forsiktig når du påfører vann på hemoroider. Rengjør og desinfiser skyllehodet regelmessig.

Innhold

Flaske: 100 % Ethylene Vinyl Acetate (EVA) Forlengelsesrør: 100 % Acrylonitrile Butadiene styrene (ABS) Endestykke: 100 % Polypropylene (PP) Kapasitet: 450 ml

Dosering og bruk

Fyll flasken med lunkent vann og sørg for at lokket er godt lukket igjen. Ved toalettbesøk: Snu flasken opp ned, bruk applikatoren og klem forsiktig på flasken for å slippe ut vannet. Skyll så lenge som nødvendig og tørk deg selv med et håndkle eller papir. Vask etter bruk. Sørg for at flasken er helt tørr og oppbevar på et rent og tørt område. Hvis det renner vann på gulvet, husk å tørk gulvet forsiktig for å unngå å skli.

Varenummer
766869
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Boots

Boots Norway © 2024