Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Boots

Boots Little Stories Plastic Free Nappy Bags 50pk

50 bleieposer laget av plantebaserte materialer. De er biologisk nedbrytbare og komposterbare.
Kr 79,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
766948

Produktbeskrivelse

50 bleieposer laget av plantebaserte materialer. De er biologisk nedbrytbare og komposterbare.

Disse bleieposene er en hygienisk og praktisk måte å kvitte seg med brukte bleier, bleiebukser og bind på. De kan også brukes til oppbevaring av våte eller skitne klær mens du er ute og reiser. Den naturlige fargen skjuler innholdet diskret med knytehåndtak for enkel forsegling. Omtrentlig størrelse: 150 mm x 340 mm inkludert håndtak. * Basert på EN13432 Biodegradability methodeology.

Forsiktighetsregler

: PLASTPOSER KAN VÆRE FARLIG. FOR Å UNNGÅ FARE FOR KVELNING, OPPBEVARES PRODUKTET UTILGJENGELIG FOR BABYER OG BARN. Plasser aldri bleieposene i eller i nærheten av en barneseng eller barnevogn. Vær oppmerksom på: Bleieposer er ekstremt lette og kan lett blåses av en overflate og komme i rekkevidde for et barn. Løse poser er en fare! La aldri løse poser ligge rundt omkring. Ta bare bleieposene ut av emballasjen når du har behov for det eller oppbevar posene i en sikker beholder.

Dosering og bruk

: Trekk ut en av bleieposene og legg brukte bleier, bleieinnlegg, bind eller våtservietter i posen og knyt håndtakene sammen. Kast sammen med vanlig restavfall. Ikke skyll posene ned i do. Ikke til bruk i kontakt med mat.

Varenummer
766948
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Boots

Boots Norway © 2024