Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Boots

Boots Everyday Knee Support M

Boots Everyday Knee Support gir målrettet kompresjon til leddet som kan bidra til å lindre smerter og stivhet. Støtten er laget av lette, pustende materialer som sikrer at den er komfortabelt i bruk gjennom hele dagen. M
Kr 179,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
766953

Produktbeskrivelse

Boots Everyday Knee Support gir målrettet kompresjon til leddet som kan bidra til å lindre smerter og stivhet. Støtten er laget av lette, pustende materialer som sikrer at den er komfortabelt i bruk gjennom hele dagen. M

Small: 30 – 36 cm (11 ¾ - 14 3/8 inches). Medium: 36,5 – 44,5 cm (14 3/8 – 17 ½ inches). Large: 44,5 – 53,5 cm (17 ½ - 21 inches). For korrekt størrelse bruk et stoffmålebånd for å måle omkretsen av kneet, ca. 8 cm over kneskålen. Trekk støtten over foten og plasser den komfortabelt over kneet. Riktig størrelse på støtten vil maksimere nytten. Folding kan forårsake overdreven kompresjon. Ikke produsert med naturgummilateks. Slutt å bruke hvis ytelsen blir dårligere. Kun håndvask. Skal ikke styrkes. Tåler ikke tørketrommel, klorbleking eller rensing.

Forsiktighetsregler

Oppbevares utilgjengelig for barn. Avbryt bruken hvis det oppstår irritasjon. Fjern umiddelbart hvis produktet er ubehagelig eller for stramt. Ikke bruk på ødelagt hud. Skal ikke brukes med varme eller kalde kompresser. Ikke bruk sammen med andre kremer. Ikke bruk over natten mens du sover. Holdes unna åpen ild. Søk lege hvis smerten er alvorlig, leddbevegelsen er begrenset eller ingen bedring er sett innen 72 timer. Ikke for langtidsbruk.

Innhold

Innhold: 82 % Nylon, 18 % Elastiske fibre

Dosering og bruk

For selvbehandling av mindre skader som milde forstuinger og belastninger kan du bruke disse teknikkene i løpet av de første 72 timene etter skaden: Beskytte - Beskytte det skadete område for nye skader ved å ta i bruk et støtteprodukt. Hvile – Unngå trening og reduser din daglig fysiske aktivitet de første 72 timene etter skade. Is – Legg en ispose på det skadede området i 15-20 minutter hver andre eller tredje time. Ikke legg posen direkte mot huden. Kompresjon - Bruk et støtteprodukt til å gi kompresjon til det skadede området for å unngå hevelse. Elevasjon – Hold det skadede området over hjertenivå så ofte som mulig, noe som kan redusere hevelse.

Varenummer
766953
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Boots

Boots Norway © 2024