Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Boots

Boots Comfort Cushion

Denne puten vil hjelpe deg å sitte mer komfortabelt etter fødsel. Også nyttig for brukere med hemoroider, blåmerker eller smertefullt haleben eller korsrygg.
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
766870

Produktbeskrivelse

Denne puten vil hjelpe deg å sitte mer komfortabelt etter fødsel. Også nyttig for brukere med hemoroider, blåmerker eller smertefullt haleben eller korsrygg.

Vi har utviklet denne oppblåsbare komfortputen for å lette på ditt intime område mens du sitter. Vi forstår vanskelighetene etter fødsel og at det ikke alltid er lett å ta vare på kroppen. Denne puten vil hjelpe deg å sitte mer komfortabelt etter fødsel. Også nyttig for brukere med hemoroider, blåmerker eller smertefull haleben eller korsrygg. Pumpe medfølger i pakningen.

Forsiktighetsregler

Oppbevares i et kjølig og godt ventilert rom. Maksimal belasting på 85 kg. Holdes unna gnister og åpen ild.

Innhold

Innerpute: 100 % polyvinylklorid, Ytre: 100 % polyester, Pumpe: 100 % polypropylen.

Dosering og bruk

Blås opp puten til ønsket høyde ved hjelp av pumpen eller ved å blåse inn i gummiventilen. Trekk forsiktig sidene på puten fra hverandre for å lage en lomme og deretter blås inn luft. For å tømme luften ut av puten, klem på ventilen og la luften slippe ut. Brett forsiktig og oppbevar på et tørt sted. Vedlikehold: KAN IKKE RENGJØRES. Ved behov kan den tørkes forsiktig med en lett fuktet klut.

Varenummer
766870
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Boots

Boots Norway © 2024