Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Boots

Boots Baby Soothers 0-6Mths

Boots Baby Soothers 0-6Mths
Kr 99,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
766867

Produktbeskrivelse

Boots Baby Soothers 0-6Mths

Smokkene er laget av myk silikon. De er symmetriske, noe som betyr at de vil sitte komfortabelt i munnen til de små, selv om de er opp ned. De store ventilasjonshullene vil bidra til å beskytte deres sarte munn og kinn mot hudirritasjon.

Forsiktighetsregler

Steriliseringsboksen skal kun brukes til å sterilisere Boots Baby Airflow og Boots Baby Glow in the Dark smokker. Sjekk temperaturen på smokken før bruk. Feil vannstand eller innstilling kan føre til at produktet ikke er tilfredsstillende desinfisert eller skade på smokkene. Etter mikrobølgesterilisering kan smokker oppbevares sterile i den lukkede steriliseringsboksen i opptil 24 timer. Inspiser nøye før hver bruk. Trekk smokken i alle retninger. Kast ved første tegn på skade eller svakhet. Bruk kun smokker som er testet i henhold til EN 12586. Om smokken skulle sette seg fast i munnen, IKKE FÅ PANIKK: Den kan ikke svelges og er designet for å takle slike situasjoner. Fjern forsiktig smokken fra munnen. Fest aldri bånd eller snorer til smokker da barnet ditt kan bli kvalt av dem. Hold steriliseringsboksen unna barnet ditt. Les pakningsvedlegget før bruk.

Dosering og bruk

Før første gangs bruk, legg smokken i kokende vann i 5 minutter. La den avkjøles og klem ut eventuelt vann fra smokken, dette for å sikre hygiene.Rengjør før hver bruk. Bytt ut smokkene etter en til to måneders bruk av sikkerhets- og hygienegrunner. Les pakningsvedlegget før bruk.

Varenummer
766867
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Boots

Boots Norway © 2024