Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Bepanthen

Bepanthen krem 30g

Bepanthen® krem ​​fukter og pleier tørr, sprukken og sensitiv hud. Kan brukes av både voksne og barn. Til ansikt og kropp. Uten parfyme og fargestoffer.
Kr 109,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
958379

Produktbeskrivelse

Bepanthen® krem ​​fukter og pleier tørr, sprukken og sensitiv hud. Kan brukes av både voksne og barn. Til ansikt og kropp. Uten parfyme og fargestoffer.

Bepanthen® krem ​​inneholder dexpanthenol, som omdannes til vitamin B5 (pantotensyre) i huden. Dexpanthenol stabiliserer den naturlige hudbarrieren og støtter hudens egen gjenoppbygging. Den er lett å påføre og trekker raske inn i huden. Kremen kan påføres både ansikt og kropp daglig ved behov, og kan brukes av både voksne og barn. Kan med fordel brukes til å myke opp og fukte huden etter soleksponering.

For gravide og ammende

Kan brukes av alle

Innhold

Aqua, Panthenol (Dexpanthenol), Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Propylene Glycol, Lanolin, Potassium Cetyl Phosphate, Phenoxyethanol, Pantolactone, Potassium Hydroxide.

Dosering og bruk

Kremen kan påføres både ansiktet og kroppen hver dag etter behov. Regelmessig bruk hjelper til med å forhindre tørr og irritert hud.

Varenummer
958379
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Bepanthen

Boots Norway © 2024