Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Bepanthen

Bepanthen Derma Moisturizing Daily Body Lotion 400ml

Bepanthen® DERMA Moisturizing Daily Body Lotion Umiddelbar & 48H hydrering. Lindrer tørr og sensitiv hud.
Kr 379,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
987991

Produktbeskrivelse

Bepanthen® DERMA Moisturizing Daily Body Lotion Umiddelbar & 48H hydrering. Lindrer tørr og sensitiv hud.

Bepanthen® DERMA Moisturizing Daily Body Lotion har en lett og ikke-klebende tekstur. Den absorberes fort inn i huden for å sikre umiddelbar og effektiv lindring av tørr og sensitiv hud. Bepanthen Derma har en unik formel som gir umiddelbar lindring av tørr hud, samtidig som den motarbeider den underliggende årsaken og støtter langvarig beskyttelse. Kremens spesielle Repair Complex inneholder: Dexpantenol som virker i dybden for å støtte cellefornyelsesprosessen, vitamin B3 (Niacinamide) for å lindre tørr hud, naturlige lipider, deriblant sheasmør og arganolje for å erstatte hudlipider og glyserin for å gi umiddelbar og langvarig fuktighet. Spesielt utviklet for tørr og sensitiv hud. Egnet for diabetisk tørr hud. Passer for spedbarn, barn og voksne. Uparfymert. Klinisk testet og klinisk bevist.

Forsiktighetsregler

Produktet skal ikke tas i bruk hvis du er allergisk (hypersensitiv) mot noen av ingrediensene i produktet. KUN FOR UTVORTES BRUK.

Innhold

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Isopropyl Isostearate, Niacinamide, Polyglyceryl-6 Distearate, Cetearyl Alcohol, Squalane, Jojoba Esters, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate Citrate, Behenyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citric Acid.

Dosering og bruk

Påfør sjenerøst over hele kroppen hver dag, så ofte som nødvendig.

Varenummer
987991
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Bepanthen

Boots Norway © 2024