Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Bepanthen DERMA

Bepanthen DERMA hos Boots ApotekBepanthen DERMA hos Boots Apotek

Bepanthen DERMA er en hudpleie-serie som har en unik formulering, Dexpanthenol Repair Complex, som virker fra innsiden og bekjemper alle årsakene til tørr hud og gir umiddelbar lindring og langvarig fuktighet. 

Bepanthen DERMA Moisturising Daily Body Lotion, utviklet for tørr hud, trekker raskt inn i huden, klisser ikke og gir øyblikkelig og langvarig fuktighet som varer i 48 timer for en myk og glatt hud.

Bepanthen DERMA Restoring Daily Body Lotion har en rik formulering som beroliger og gir en ekstra fuktighets-boost i 48 timer til veldig tørr hud. 

Bepanthen DERMA Intense Repairing Body Balm er spesielt utviklet for veldig tørr, sprukken og flassende hud. Produktet har en rik formulering som gir umiddelbar lindring og er intensivt fuktgivende.

Bepanthen DERMA Gentle Body Cleanser er utviklet for tørr hud. Denne såpefrie dusjgelen rengjør og beskytter huden skånsomt og fjerner urenheter, samtidig som den opprettholder hudens naturlige beskyttelsesbarriere og fuktighetsnivå.

Sunn hud – fra innsiden og ut. 

PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024