Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Avene

Avène Tolérance Control Soohting Skin Recovery Balm 40ml

Beroligende ansiktskrem til tørr/meget tørr, hypersensitiv, intolerant, reaktiv og allergisk hud
Kr 286,90
7 172,50/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
836994

Produktbeskrivelse

Beroligende ansiktskrem til tørr/meget tørr, hypersensitiv, intolerant, reaktiv og allergisk hud

Avène Tolérance Control Balm er en mild ansiktskrem utviklet for tørr/meget tørr hud som også er sensitiv og reaktiv. Til ansikt, hals og øyeområdet. Kan brukes både av voksne og barn (fra 2 år). Kremen kontrollerer og reduserer hypersensitivitet ved å umiddelbart berolige rødhet, kløe, stramhet og varmefornemmelse i huden. Den fukter huden og virker gjenoppbyggende på hudbarrieren for en langtidsvirkende effekt. Med D-SensinoseTM, en patentert postbiotisk ingrediens utviklet fra Avène Termalkildevann. Beroliger huden og gjenskaper dens komfort. Med naturlig mykgjørende og beroligende Avène Termalkildevann. Produktet kommer i en meget innovativ forpakning, uten parfyme og konserveringsmidler, noe som sikrer en meget høy toleranse. Kremen er formulert med hele 97 % naturlige ingredienser, slik at den ikke bare er god for huden din, men også for miljøet. Testet på allergisk hud. Formulert med henblikk på å minimere risikoen for allergi. Nonkomedogen.

Innhold

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). SQUALANE. BEESWAX (CERA ALBA). CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ESTERS. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT FILTRATE. ARGININE. CITRIC ACID. TROMETHAMINE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM

Dosering og bruk

Påfør morgen og/eller kveld på ansikt, hals og øyeområde.

Varenummer
836994
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Avene

Boots Norway © 2024