Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Avene

Avène HYDRANCE BOOST Serum 30ml

Effektivt serum med aktive ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid, som styrker, fukter og gjenoppretter hudens balanse.
Kr 379,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
966029

Produktbeskrivelse

Effektivt serum med aktive ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid, som styrker, fukter og gjenoppretter hudens balanse.

Avène Hydrance Serum Boost er et aktivt serum som fukter, styrker og gjendanner hudens balanse. Med de aktive ingrediensene hyaluronsyre og NMF får huden et øyeblikkelig fuktboost på +132%*. Serumet inneholder også niacinamid som styrker hudbarrieren og bevarer hudens fuktinnhold. Den ultra-lette og friske konsistensen er ikke klissete og inneholder hele 96 % naturlige ingreidenser. Glassflasken med doseringspipette er resirkulerbar. *Instrumentel test: 33 testpersoner, én enkel påføring.

Forsiktighetsregler

Kun til utvortes bruk. Unngå kontakt med øynene.

Innhold

AVENE AQUA, PROPANEDIOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, DIGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, NIACINAMIDE, SODIUM HYALURONATE, BETAINE, CITRIC ACID, PARFUM, PCA, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, SCLEROTIUM GUM, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, AQUA

Dosering og bruk

Påfør noen få dråper om morgenen og/eller kvelden i ansiktet, på halsen og utringningen. Påfør etter rens og før påføring av dag/nattkrem.

Varenummer
966029
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Avene

Boots Norway © 2024