Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

ASAN+

Asan+ tørr skjede vaginalgel 50ml

Behandler og lindrer vaginal tørrhet. Hormonfri. Medisinsk utstyr
Kr 199,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
874904

Produktbeskrivelse

Behandler og lindrer vaginal tørrhet. Hormonfri. Medisinsk utstyr

Asan+ tørr skjede er ideell for lindring av vaginal tørrhet. Vaginal tørrhet kan ha mange årsaker, inkludert hormonelle endringer (som f.eks. overgangsalder, fødsel eller amming), medisiner og stress. Asan+ tørr skjede lindrer øyeblikkelig irritasjoner og ubehag knyttet til tørrhet i skjeden gjennom å supplere den naturlige fuktigheten i skjeden. Produktet har en langvarig fuktighetsgivende effekt, støtter vaginalfloaren og kan brukes under samleie for å gi støtte til den naturlige vaginale fuktigheten. Produkter er også klinisk bevist og hormonfri.

Forsiktighetsregler

Påvirkning på aktiviteten til sædceller er ikke undersøkt. Derfor anbefaler vi å ikke bruke Asan+ tørr skjede under eggløsningsperioden hvis du ønsker å bli gravid.

For gravide og ammende

Det er ingen kjente kontraindikasjoner ved bruk av Asan+ tørr skjede under graviditet og amming. Rådfør deg med fastlegen din før bruk hvis du er i tvil.

Innhold

Vann, 2QR-kompleks*, glyserol 25%, betain, xantangummi, kaprylylglykol, natrium levulinate, natrium anisate, sitronsyre, natriumbensoat, kaliumsorbat * utvunnet fra Aloe Barbadensis bladekstrakt

Dosering og bruk

Ved vaginal tørrhet, påfør mengde tilsvarende lik en fingertupp med Asan+ tørr skjede minst en gang om dagen eller ved behov. For tørrhet i det ytre intimområdet (vulvaen) kan du påføre Asan+ tørr skjede med fingeren. Vask alltid hendene før og etter påføring av gelen. For innvortes bruk kan den spesielle applikatoren brukes.

Varenummer
874904
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra ASAN+

Boots Norway © 2024