Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

ASAN+

Asan+ bakteriell vaginose vaginalgel 50ml

Behandle symptomer på bakteriell vaginose. Medisinsk utstyr
Kr 249,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
843588

Produktbeskrivelse

Behandle symptomer på bakteriell vaginose. Medisinsk utstyr

Asan+ bakteriell vaginose er svært effektiv for behandling av symptomer relatert til BV, slik som tynn gråaktig utflod, fiskeaktig lukt, kløe, irritasjon, ømfintlighet, rødhet og sårhet. Produktet er basert på 2QR-komplekset. Denne naturlige, plantederiverte ingrediensen har den unike evnen til å beskytte det sensitive vaginale vevet mot skadelige bakterier på en trygg og naturlig måte. Asan+ bakteriell vaginose støtter også den naturlige helingsprosessen. Det er en mild og svært effektiv behandling med umiddelbar lindrende effekt.

Forsiktighetsregler

Asan+ bakteriell vaginose bør ikke brukes i mer enn 30 dager på rad. Merk; Hvis plagene dine vedvarer eller gjentar seg, bør du kontakte legen din.

For gravide og ammende

Det er ingen kjente kontraindikasjoner ved bruk av Asan+ bakteriell vaginose under graviditet og amming. Rådfør deg med fastlegen din før bruk hvis du er i tvil.

Innhold

2QR-kompleks (96%)*, xantangummi, glyserol, kaprylylglykol, sitronsyre, natriumbensoat, kaliumsorbat. * Utvunnet fra Aloe Barbadensis bladekstrakt

Dosering og bruk

For behandling av symptomer relatert til bakteriell vaginose, påfør mengde tilsvarende lik en fingertupp med Asan+ bakteriell vaginose inn i skjeden minst to ganger om dagen i en periode på minst 5 dager. Vi anbefaler en påføring på morgenen og en før sengetid. For vaginale ubehag som kløe og irritasjon, bruk Asan+ bakteriell vaginose minst en gang om dagen eller ved behov.

Varenummer
843588
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra ASAN+

Boots Norway © 2024