Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Artelac

Artelac øyedråper 3,2 mg/ml 60 x 0,5 ml

Artelac øyedråper er et reseptfritt legemiddel som lindrer symptomer forårsaket av tørre øyne. Uten konserveringsmiddel, kan kombineres med kontaktlinser.
Kr 249,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
418896

Produktbeskrivelse

Artelac øyedråper er et reseptfritt legemiddel som lindrer symptomer forårsaket av tørre øyne. Uten konserveringsmiddel, kan kombineres med kontaktlinser.

Artelac øyedråper fungere som naturlig tårevæske og lindrer symptomer på tørre øyne. Bidrar til å holde intakt tårefilmen som beskytter øyet og har dessuten en smørende effekt. Artelac brukes mot behandling av tørre øyne når det ikke dannes tilstrekkelig med naturlig tårevæske. En endosebeholder rekker til behandling av begge øyne og må brukes straks etter åpning.

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Artelac dersom du er allergisk overfor hypromellose eller overfor noen av de andre innholdsstoffene i Artelac. Les pakningsvedlegget før bruk.

For gravide og ammende

Artelac kan brukes ved graviditet og amming, etter legens anvisning.

Innhold

1 ml inneholder hypromellose 3,2mg. Dinatriumfosfatdodekahydrat, natriumdihydrogenfosfatdihydrat, sorbitol, vann til injeksonsvæsker. Inneholder ikke konserveringsmiddel.

Dosering og bruk

1 dråpe Artelac i hvert øye etter behov. Annen dose i henhold til legens anvisning. Hvis du også bruker andre legemidler i øyet, må du vente minst 5 minutter, helst 15 minutter etter andre legemidler, og du må alltid dryppe Artelac til slutt. Les pakningsvedlegget før bruk.

Pasientinformasjon

Varenummer
418896
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024