Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

ALFOREX

Alflorex med bakteriestammen Bifidobacterium Longum 35624

Alflorex ® kapsler med bakteriestammen B. longum 35624®. 35624® bakteriestammen når tarmen som levende bakterie og blir en del av tarmfloraen så lenge man fortsetter å ta Alflorex ®.
Kr 369,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
972134

Produktbeskrivelse

Alflorex ® kapsler med bakteriestammen B. longum 35624®. 35624® bakteriestammen når tarmen som levende bakterie og blir en del av tarmfloraen så lenge man fortsetter å ta Alflorex ®.

Alflorex , med bakteriestammen B. longum 35624®, ble oppdaget og utviklet av PrecisionBiotics. Bakteriestammen er en del av en bakteriefamilie som lever naturlig i menneskets tarm og som overføres fra mor til barn ved fødsel.

Forsiktighetsregler

Ikke bruk Alflorex® i tilfelle overfølsomhet eller individuell allergi mot ett eller ere av produktets innholdsstoer. Hvis du har plager i mage og tarm og symptomene vedvarer, eller hvis du får nye symptomer som uforklarlig vekttap eller blod i avføring må du kontakte lege. Aflorex® er ikke en erstatning for legemidler forskrevet til deg av lege. Ikke slutt å ta noen legemidler uten å ha snakket med legen.

For gravide og ammende

Det foreligger ingen dokumentasjon på at Alflorex® kapsler ikke bør brukes under graviditet og ved amming.

Innhold

Maisstivelse, geleringsmiddel: hydroxypropylcellulose, bakteriekultur*, antiklumpemiddel: magnesiumstearat. *Bfidobacterium longum 35624® bakteriestamme. 1x10 (opphøyd i 9.) kolonidannende enheter per kapsel ved produksjonstidspunkt.

Dosering og bruk

Anbefalt døgndose: 1 kapsel med eller uten mat. Alflorex® kan tas når som helst på dagen. Merk: Fruktjuice er generelt surt, og syre kan skade 35624® bakteriestammen. Vi anbefaler å ta Alflorex® med vann eller melk eller med mindre sure drikker, f.eks. soya-, mandel- eller rismelk. Alflorex® kan imidlertid tas som en del av et måltid som inkluderer fruktjuice, da maten vil bidra til å beskytte 35624® bakteriestammen. B. longum 35624® kan inaktiveres av antibiotikabehandling. Når du behandles med antibiotika bør den daglige dosen Alflorex® tas separat, med minst 2 timers mellomrom i forhold til antibiotikadosen. Anbefalt daglig dosering bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil.

Varenummer
972134
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024