Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

AdTab

AdTab flått tyggetablett til katt 2-8kg 48mg, 3 stk.

AdTab til katt er en tyggetablett med smak av vanilje og gjær til behandling av infestasjoner av flått og lopper.
Kr 379,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
422604

Produktbeskrivelse

AdTab til katt er en tyggetablett med smak av vanilje og gjær til behandling av infestasjoner av flått og lopper.

AdTab er et reseptfritt legemiddel til katt som har umiddelbar og vedvarende drepende effekt i 1 måned på infestasjoner av flått (Ixodes ricinus) og lopper (Ctenocephalides felis og C. canis). Lopper og flått må feste seg til verten og ta til seg næring for å bli eksponert for virkestoffet. Les pakningsvedlegg og informasjonen på pakningen nøye for bruk.

Forsiktighetsregler

Anbefales ikke til katter =5 måneder mot flått pga. utilstrekkelige effektdata. Overføring av parasittbårne sykdommer kan ikke utelukkes. Det bør vurderes om andre dyr i samme husholdning kan være kilde til reinfeksjon med lopper; disse bør behandles med et egnet preparat etter behov. Ved massive loppeangrep, og i begynnelsen av bekjempelsestiltak, bør liggeplass?/?tepper?/?møbler behandles med egnet produkt og deretter støvsuges regelmessig. Hos katt er det mulig at akseptabelt effektnivå ikke oppnås dersom preparatet ikke administreres med fôr eller innen 30 minutter etter fôring.

For gravide og ammende

Rådfør deg med veterinær før behandling under drektighet og diegivning.

Innhold

Lotilaner (lotilanerum) 48 mg, Gjærpulver (smakstilsetning), Cellulose mikrokrystallinsk og silikonert, Cellulose pulverisert, Laktosemonohydrat, Povidon K30 , Krysspovidon, Natriumlaurylsulfat, Vanillin (smakstilsetning), Silika kolloidal vannfri, Magnesiumstearat

Dosering og bruk

Dosering: En tyggetablett per måned gjennom flåttsesongen . Gis med mat eller innen 30 minutter etter fôring. Katt: 6-24 mg/kg kroppsvekt

Pasientinformasjon

Varenummer
422604
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra AdTab

Boots Norway © 2024