Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Actinica

Actinica Lotion spf50 80g

Actinica® Lotion er et høyeffektivt medisinteknisk produkt som beskytter mot både UVB (SPF50+)- og UVA-stråling. Klinisk bevist forebyggende effekt mot ikke-melanom hudkreft hos pasienter med risiko.
Kr 299,90
3 748,75/kg
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
958401

Produktbeskrivelse

Actinica® Lotion er et høyeffektivt medisinteknisk produkt som beskytter mot både UVB (SPF50+)- og UVA-stråling. Klinisk bevist forebyggende effekt mot ikke-melanom hudkreft hos pasienter med risiko.

Actinica® Lotion er et høyeffektivt medisinteknisk produkt som beskytter mot et bredt spektrum av UV-stråler, dvs. både UVB (SPF50+)- og UVA-stråling. Produktet er utviklet spesielt for personer som har økt risiko for å utvikle non-melanom hudkreft ved eksponering for UV-stråler.Actinica Lotion er det første og eneste medisintekniske produktet som i en klinisk studie har vist seg å ha effekt på ulike former for ikke-melanom hudkreft hos personer med nedsatt immunforsvar. med jevnlig bruk av Actinica Lotion i to år, viste studien: * 53 % reduksjon av aktiniske keratoser * ingen ny utvikling av invasiv plateepitelkreft Actinica Lotion har gode fuktighetsgivende egenskaper, inneholder ingen parfyme og kan brukes av alle, uansett hudtype.

Forsiktighetsregler

Restriksjoner for bruk: En bivirkning relatert til et av innholdsstoffene i Actinica Lotion kan ikke utelukkes. Hvis det oppstår irritasjon, hudutslett eller en reaksjon som minner om solbrenthet til tross for kort tid i solen, kan det være tegn på en bivirkning og et annet produkt bør da brukes. Unngå bruk rundt øynene og bruk solbriller med god UV-beskyttelse siden Actinica Lotion kan forårsake en brennende fornemmelse ved kontakt med øynene. Skyll med rikelige mengder vann hvis det kommer i øynene .

For gravide og ammende

Ingen dokumentation finnes for bruk av Actinica under graviditet eller amning. 

Innhold

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Methylene bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane 

Dosering og bruk

For å sikre at du får en høyeffektiv beskyttelse når du bruker Actinica Lotion, kommer produktet i en doseringspumpe med et tilhørende doseringsskjema for ulike deler av kroppen. Hvert pumpetrykk gir samme mengde Actinica Lotion, slik at du kan være sikker på at det alltid får riktig mengde.Bruk rikelig med ACTINICA lotion på soleksponerte områder av huden hver morgen hele året. Bruk om morgenen før eksponering for sollys. 

Varenummer
958401
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024