Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

ACO - Min hud skal ikke stoppe meg

Vi vet hvordan det er, når huden brenner, klør og får utslett akkurat når det passer verst. Vi vet at det som bare er synlig litt på overflaten, ofte kan føles mye større i dybden. Det trenger ikke å være sånn.

Kjenner du deg helt alene med dine hudproblemer eller hudbesvær? Du skal vite at det er du ikke; vi er mange og vi skal ikke la huden stoppe oss. ACO har produkter som kan hjelpe med mange ulike hudbesvær, og sammen med våre ambassadører ønsker vi å sette lys på at dette gjennom kampanjen «Min hud skal ikke stoppe meg». Hudproblemer er ingen skam, og det finnes mange gode produkter som kan hjelpe deg. Hos Boots kan du få gode råd og hjelp med å finne produkter som passer for akkurat deg.

Om «min hud skal ikke stoppe meg»

Vi vet hvordan det er når huden svir, klør og får utslett akkurat når det passer som dårligst. Vi vet at det som kanskje bare er litt synlig på overflaten, ofte kan føles mye større på innsiden. Det trenger ikke å være sånn.

Gjennom årene har vi i ACO mottatt utallige historier fra mennesker hvis selvfølelse og livskvalitet har blitt dårligere som følge av hudproblemene deres. Det finnes mye god hjelp tilgjengelig, og det er viktig at du behandler hudproblemene dine. Med kampanjen "Min hud skal ikke stoppe meg", ønsker vi å løfte frem det som ikke er synlig på overflaten, men som føles på innsiden. Vi har valgt å lansere initiativet #minhud for å styrke, inspirere og vise omsorg for mennesker som sliter med hudproblemene sine.

I dag blir vi møtt overalt i sosiale medier av retusjerte og filtrerte bilder, og det er lett å tro at "alle andre" er så perfekte. Men på sosiale medier er det også mulig for folk til å dele sine erfaringer. Vi tror det er viktig at sterke rollemodeller på sosiale medier tør å vise frem huden sin med forskjellige hudproblemer, og snakke om hvordan disse har påvirket deres selvfølelse og livskvalitet. Dette vil bidra til en positiv utvikling og økt forståelse av hudproblemer.

Som en aktør innenfor hudpleie på apotek føler vi et stort ansvar for å bygge forståelse og øke bevisstheten om hudproblemer for å gjøre det lettere for de som har plager med huden. Vi vil gi rom for historier og åpne opp en dialog om hudproblemer og konsekvensene det kan få – hvordan hudproblemer kan påvirke både selvfølelsen og livskvaliteten. For oss er det viktig at alle vet at de ikke er alene med hudproblemene sine.

 

66 prosent av de som deltok i undersøkelsen vår, oppgir at de har opplevd nedsatt selvfølelse som følge av hudproblemer. Mange rapporterer også at hudproblemene har fått dem til å føle seg stygge, lite attraktive eller motbydelige. For oss er dette et tydelig tegn på at initiativer som "Min hud skal ikke stoppe meg", virkelig er nødvendig. Vi håper at de menneskene som i dag har lav selvfølelse som følge av hudproblemer, kan finne styrke i historiene som våre fem rollemodeller forteller. Historier om hvordan de kjemper for å ikke la huden begrense livene sine. Vi er ekstremt stolte av våre modige rollemodeller som sammen med oss åpner dialogen rundt hudproblemer, for å øke bevissthet og forståelse. For vi er ikke alene, og vi lar ikke huden stoppe oss!

Special Care fra ACO – for ekstra tørr og sensitiv hud

Livsstilen vår stiller stadig større krav til huden. Vårt tørre nordiske klima, tørre innemiljøer, overdreven hygiene og stress er eksempler på faktorer som lett kan gjøre huden sensitiv og irritert. ​Special Care serien til ACO har produkter som gir ekstra god fuktighet og pleie under den tørre høst- og vintersesongen til både kropp, hender og hodebunn. 

Hvor ofte skal man smøre, og hvor mye krem skal man bruke?

Ved tørr hud og eksem er det viktig å smøre seg ordentlig for å få riktig effekt. En grunnregel er å smøre kroppen to ganger om dagen og alltid etter dusj, bad og håndvask. At huden vil venne seg til å bli innsmurt og slutte å produsere talg, er en myte. Det er praktisk talt umulig å bruke for mye krem, men det er lett å bruke for lite. En voksen person skal bruke 170 gram mykgjørende krem per uke, fordelt på to innsmøringer per dag. En håndfull med krem vil være et omtrentlig mål. Andre viktige ting å tenke på: Du bør ikke dusje og bade mer enn du trenger, du bør bruke lunkent vann når du dusjer og en mild dusjsåpe som er uparfymert eller kanskje heller en dusjolje.

ACO SPECIAL CARE

ACO SPOTLESS

Akne og kviser er, akkurat som tørr hud, veldig vanlige hudproblemer som kan påvirke mennesker i alle aldre – men det finnes hjelp å få! Spotless fra ACO er en komplett hudpleieserie som hjelper til med å forebygge kviser og uren hud.

En liten melding fra ACO:s ambassadør Martine Halvorsen 

Jeg skulle ønske at jeg visste at jeg ikke behøvde å skamme meg eller kle på meg da jeg gjorde det jeg likte aller best eller for å være meg. At jeg ikke behøvde å ha på hansker for å skjule de såre og tørre hendene mine som kunne sprekke opp og bli blodige, at jeg ikke behøvde å dekke til leggene som var så tørre at de gnisset mot buksa eller at jeg ikke behøvde å være flau over at selv brystene mine var tørre. Er tørre. Føttene mine. Underlivet mitt. Spesielt om vinteren. Jeg skulle ønske jeg visste at min hud ALDRI skal stoppe meg. Og dette er min påminnelse til deg som skammer deg over huden din, som dekker deg til når den er rød, tørr eller sår. Til deg som står over, takker nei og holder deg unna: Du er vakker. Huden vår lever, den beveger seg og den har merker og tekstur. Den skal aldri stoppe deg heller. Livet er for fint til å gå glipp av det vi har gledet oss til, det vi ønsker oss, det kysset, den festen, den dagen eller den muligheten. @aconorge vet at hudproblemer ofte går hånd i hånd med selvfølelsen vår, og derfor har de laget kampanjen #MinHud, for å vise at vi ikke er alene og for at vi ikke skal la huden vår stoppe oss.

 

Jeg gjentar: Du. Er. Vakker. Huden din også… Bare se

Boots Norway © 2024