Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Aco

ACO Cano+ Moisturizing Body Spray 150ml

Fuktighetsspray som behandler symptomer ved tørr og atopisk hud, som tørrhet og kløe. Reparerer skadet hudbarriere. 5% Karbamid.
Kr 249,90
1 666,00/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Medlemtilbud - Få 250 kr rabatt pr. 1000kr brukt på julegaver* Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud
Varenummer
918708

Produktbeskrivelse

Fuktighetsspray som behandler symptomer ved tørr og atopisk hud, som tørrhet og kløe. Reparerer skadet hudbarriere. 5% Karbamid.

Cano+ Moisturizing Body Spray er en hudstyrkende fuktighetsspray for daglig behandling av symptomer ved tørr hud, som tørrhet og kløe, spesielt på kroppsområder som er vanskelige å komme til. Cano+ Moisturizing Body Spray har en dokumentert fuktbindende effekt og reparerer en skadet hudbarriere, og dermed gjør huden mer motstandsdyktig mot irriterende stoffer. Moisturizing Body Spray er også egnet til den svært tørre huden som oppstår ved atopisk eksem. VIKTIGE INGREDIENSER: Canola Oil, Karbamid/Ureum, Glyserin. Sprayen er rask å påføre, absorberes hurtig og etterlater huden myk og smidig. Uparfymert.

Forsiktighetsregler

Under de første påføringene kan en mulig bivirkning være en svakt sviende fornemmelse. Dette er normalt og forbigående. Produktet er ment for voksne og barn over 6 år. Kun for utvortes bruk. Skal ikke brukes i ansiktet. Unngå påføring i åpne sår, intimområder, i munnen eller i øyne, nese og ører.

For gravide og ammende

Kontakt helsepersonell før bruk dersom du er gravid eller ammer.

Innhold

vann, glyserin, karbamid (ureum), propylenglykol, niacinamid, isostearyl isostearate, rapsolje hydrogenert, dimetikon, isopropylmyristat, polyglyceryl-6 stearate, butyrospermum parkii butter extract , allantoin, natriumlaktatoppløsning, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, xantangummi, kaliumsorbat, polyglyceryl-6 behenate, melkesyre, sitronsyre

Dosering og bruk

Bruk: Fuktighetssprayen sprayes direkte på de aktuelle områdene, for å lindre tørrhet, kløe og hudirritasjoner. Påføres 2-3 ganger daglig på ren hud. Påfør alltid kremen på nytt etter bading eller dusjing. Egnet for daglig bruk så lenge symptomene vedvarer. Sprayen fungerer i alle vinkler (også opp-ned).

Varenummer
918708

Flere produkter fra Aco

Boots Norway © 2021