Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Norfri

Acetylsalisylsyre Norfri 500 mg tabletter 20stk

Korttidsbehandling ved milde til moderate smerter, og ved feber
Kr 89,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
046754

Produktbeskrivelse

Korttidsbehandling ved milde til moderate smerter, og ved feber

Acetylsalisylsyre Norfri inneholder acetylsalisylsyre og er et reseptfritt legemiddel. Kan brukes av voksne og barn over tolv år (som veier 40 kg eller mer) ved kortvarige, lette til moderate smerter som hodepine, tannpine, menstruasjonssmerter, muskel- og leddsmerter. Kan brukes av voksne over 18 år ved feber under forkjølelse og influensa. Barn som er under 18 år og har feber skal ikke bruke Acetylsalisylsyre Norfri. Les pakningsvedlegg nøye for bruk.

Forsiktighetsregler

Acetylsalisylsyre Norfri skal ikke gis til barn som gjennomgår en virusinfeksjon slik som influensa eller vannkopper uten at lege er konsultert på grunn av risikoen for å utvikle Reyes syndrom; en sjelden, men alvorlig sykdom som er forbundet med hjerne- og leverskade. Feber er et vanlig symptom på virussykdom. Er du under 18 år og har feber skal du derfor ikke bruke Acetylsalisylsyre Norfri. Dersom et barn som har fått Acetylsalisylsyre Norfri utvikler symptomer som svimmelhet, besvimelse, endret adferd eller oppkast skal lege umiddelbart kontaktes. Skal ikke brukes dersom man har magesår eller er allergisk overfor acetylsalisylsyre. Dersom man har astma bør man rådføre seg med lege før bruk av acetylsalisylsyre. Les pakningsvedlegg for bruk.

For gravide og ammende

Behandling på ethvert tidspunkt av svangerskapet skal kun skje etter legens anbefaling. Acetylsalisylsyre Norfri skal ikke brukes de siste tre månedene av graviditeten. Rådfør deg likevel med lege ved mer enn tilfeldig bruk av Acetylsalisylsyre Norfri når du ammer.

Innhold

Virkestoff er acetylsalisylsyre.Hver tablett inneholder 500 mg acetylsalisylsyre. Andre innholdsstoffer er: mikrokrystallinsk cellulose og maisstivelse.

Dosering og bruk

Til voksne og barn over 16 år (over 50 kg): Den anbefalte dosen er 1-2 tabletter. Ved behov kan du ta en ny dose etter minimum 4 timer. Ikke ta mer enn 6 tabletter i døgnet. Til eldre (65 år og eldre): Den anbefalte dosen er 1 tablett. Ved behov kan du ta en ny dose etter minimum 4 timer. Ikke ta mer enn 4 tabletter i døgnet. Til barn 12-15 år (som veier 40-50 kg): Dosen avhenger av barnets vekt. Oppgitt alder er kun til informasjon. Den anbefalte dosen er 1 tablett. Ved behov kan en ny dose tas etter minimum 4 timer. Ikke ta mer enn 6 tabletter i døgnet.

Pasientinformasjon

Varenummer
046754
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Norfri

Boots Norway © 2024