Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

ACCU

Accu-Temp Digital febertermometer 10Sek

Digital termometeret for måling i endetarm eller i armhulen. 10 sek måling. Det anbefales å bruke beskyttelseshette på termometeret ved hver måling. Batteri medfølger
Kr 149,90
149,90/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
901921

Produktbeskrivelse

Digital termometeret for måling i endetarm eller i armhulen. 10 sek måling. Det anbefales å bruke beskyttelseshette på termometeret ved hver måling. Batteri medfølger

Digital termometer med ekstra stort Jumbo LC-display og signaltone for enkel bruk og for måling i endetarm eller i armhulen. Måler kroppstemperaturen i løpet av ti sekunder. 100% vanntett - ergonomisk form. Har en nøyaktighet på +/- 0,1ºC. 1 minne Automatisk slå-av-funksjon. Medisinsk utstyr.

Dosering og bruk

Digital termometer med stort display og signaltone for enkel bruk og for måling i endetarm eller i armhulen. Måler kroppstemperaturen i løpet av ti sekunder.

Varenummer
901921
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra ACCU

Boots Norway © 2024