Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

A-Derma

A-Derma Epitheliale Massage Oil 100 ml

Til massasje av arr og strekkmerker*, samt til svekket hud med risiko for arr. * Ikke under graviditet.
Kr 303,90
3 039,00/l
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
951784

Produktbeskrivelse

Til massasje av arr og strekkmerker*, samt til svekket hud med risiko for arr. * Ikke under graviditet.

Til massasje av arr og strekkmerker*, samt til svekket hud med risiko for arr. Kan brukes både i ansikt og på kropp. Til spedbarn, barn og voksne. Takket være det patenterte** aktive stoffet Cicahyalumide® forbedrer massasje gel-oljen utseendet av merker og arr på huden og beroliger langvarig. Etterlater en fuktighetsgivende, ikke-fet og ikke-klebrig beskyttende hinne som gjenvinner den sarte hudens velbefinnende og reduserer tranger til å klø/klore*** * Ikke under graviditet. **patentanmeldt. *** Forårsaket av gnissing.

Innhold

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, WATER (AQUA), OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL (OLEA EUROPAEA FRUIT OIL), SUCROSE LAURATE, TOCOPHERYL ACETATE, ALANYL GLUTAMINE, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT)*, SODIUM HYALURONATE. *RHEALBA® OAT FROM ORGANIC AGRICULTURE/ RHEALBA® HAVRE ØKOLOGISK DYRKET.

Dosering og bruk

Når arr eller strekkmerker er røde kan man redusere synligheten ved å masserer dem (det kan ta opptil flere måneder). Påføres 1-2 ganger daglig på det aktuelle hudområdet. Masseres inn i huden med sirkulære bevegelser i et par minutter for å omdanne gelen til en olje. Fortsett å massere til oljen er helt absorbert. Deretter masseres huden med palpate-roll teknikken: Lag en fold i huden melom tommelfinger og pekefinger vinkelrett på merket. Rull hudfolden mellom fingrene dine på lang og på det aktuelle området. Kan brukes som oppfølging av A-Derma Epiteliale AH Duo Cream.

Varenummer
951784
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra A-Derma

Boots Norway © 2024