Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

A-Derma

A-Derma Biology Calm 40ml

Målrettet og økologisk sertifisert ansiktskrem som roer ned huden og reduserer følelse av ubehag og varme. Til overreaktiv og intolerant hud.
Kr 289,90
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
963777

Produktbeskrivelse

Målrettet og økologisk sertifisert ansiktskrem som roer ned huden og reduserer følelse av ubehag og varme. Til overreaktiv og intolerant hud.

A-Derma Biology Calm er en målrettet og effektiv ansiktskrem, spesielt utviklet til overreaktiv og intolerant hud. Kremen virker umiddelbart beroligende på huden og reduserer følelsen av ubehag og varme. Inneholder de unike ingrediensene kolanøtt og økologisk Rhealba® Havre planteekstrakt som sammen bidrar til å tilføre fukt, skape balanse og berolige overfølsom hud. Kremen er formulert uten parfyme og inneholder hele 99 % naturlige ingredienser for størst mulig respekt både for huden din og miljøet. Vi har sørget for å teste kremen på allergisk og intolerant hud, inklusive øyeomgivelser, for å sikre deg størst mulig toleranse. Kremen er også helt uten parfyme, og har en flytende og lett konsistens som ikke tilstopper porene.

Innhold

AQUA, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, PENTYLENE GLYCOL, C14-22 ALCOHOLS, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, BEHENYL ALCOHOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, AVENA SATIVA FLOWER/LEAF/STEM JUICE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, COLA NITIDA SEED EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCINE SOJA OIL, SCLEROTIUM GUM, SODIUM BENZOATE, TARAXACUM OFFICINALE RHIZOME/ROOT EXTRACT, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM

Dosering og bruk

Påfør morgen og kveld på ansikt, hals og øyeområde. Kan med fordel brukes som supplement til A-Derma Biology Light/Rich Cream.

Varenummer
963777
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra A-Derma

Boots Norway © 2024