Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
PEF samarbeidPEF samarbeid

Medlemsfordeler til medlemmer i PEF

Som medlem i PEF får du 25% på nesten alle varer på Boots.no. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, og gjelder ikke reseptbelagte varer og legemidler.

Du får alltid fri frakt på rimeligste fraktalternativ, og husk at du enkelt og trygt også kan bestille dine reseptvarer hos oss.  

Vårt samarbeid

Hudsykdommer er et stort helseproblem i Norge, og Boots Apotek ønsker i samarbeid med Psoriasis- og eksemforbundet å sette ytterligere fokus på dette viktige området. Psoriasis- og eksemforbundet er en landsomfattende interesseorganisasjon for personer med psoriasis, psoriasisartritt, atopisk eksem og andre hudsykdommer.

Psoriasis- og eksemforbundet

Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) er en interesseorganisasjon for personer med hudsykdommer og leddsykdommen psoriasisartritt. Vi jobber for å gjøre diagnosene som psoriasis, psoriasisartritt, atopisk eksem, hidradenitis suppurativa (HS) og kronisk urtikaria (elveblest) kjent og akseptert i samfunnet. Målet vårt er at du som har en hudsykdom skal leve et bedre liv med diagnosen din og få et godt behandlingstilbud.

 

Organisasjonen har i dag ca. 5000 medlemmer.

POPULÆRE PRODUKTER

Boots Norway © 2024