Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Oral-b

Oral-B iO Lab Clean 5 tannbørste

Oral-B iO Laboratory Clean elektrisk tannbørste
Kr 1 399,00
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
986693

Produktbeskrivelse

Oral-B iO Laboratory Clean elektrisk tannbørste

Ny elektrisk tannbørste med Oral-B iO-teknologi. Den nye teknologien kombinerer det runde børstehodet med mikrovibrerende bust og gir deg en behagelig børsteopplevelse. Følelsen av rene tenner og sunnere tannkjøtt er merkbar etter bare én ukes bruk (sammenlignet med bruk med manuell tannbørste).

Forsiktighetsregler

• Sjekk med jevne mellomrom hele produktet/ledningen/tilbehøret for skader. En skadet eller ikke fungerende enhet skal ikke lenger brukes. Hvis produktet/tilbehøret er skadet, må du ta det med til et Oral-B servicesenter. Strømledningene kan ikke skiftes ut. Hvis ledningen er skadet, skal apparatet skrotes. Ikke modifiser eller reparer produktet. Dette kan forårsake brann, elektrisk støt eller personskade. • Stikk aldri noen gjenstander i noen åpning på apparatet. • Bruk av barn under 3 år anbefales ikke. Tannbørstene kan brukes av barn og personer med nedsatt fysiske, sensoriske eller mentale evner, eller mangel på erfaring og kunnskap, forutsatt at de er under tilsyn eller har fått instruksjoner om hvordan enheten brukes på et sikkert vis og forstår farene. • Rengjøring og vedlikehold skal ikke utføres av barn. • Barn skal ikke leke med apparatet. • Kun til pussing av tenner. Ikke tygg eller bit på tannbørsten. Skal ikke brukes som leketøy eller uten tilsyn av en voksen. • Bruk produktet kun slik det er ment og beskrevet i denne veiledningen. Bruk ikke tilbehør som ikke er anbefalt av produsenten. • Bruk kun laderen som fulgte med apparatet.

Dosering og bruk

Trykksensor Oral-B iO Lab 5 lærer deg å bruke optimalt trykk takket være den smarte trykksensoren som signaliserer rødt, hvitt eller grønt lys for å fortelle deg om du pusser akkurat passe, for mykt eller for hardt. Tilpass din tannpuss ved bruk av de fem ulike børstemodusene.

Varenummer
986693
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Oral-b

Boots Norway © 2024