Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Laura Ashley

Laura Ashley Hand & Nail Cream 100ml

Heritage Bloom hånd-og neglekrem beriket med sheasmør virker umiddelbart fuktighetsgivende og mykgjørende, og har en delikat duft av rose og grønn te.
Kr 129,00
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
766913

Produktbeskrivelse

Heritage Bloom hånd-og neglekrem beriket med sheasmør virker umiddelbart fuktighetsgivende og mykgjørende, og har en delikat duft av rose og grønn te.

Vår klassiske samling av engelsk hageinspirert luksus, inviterer deg inn i den elegante verdenen til Laura Ashley. Med tre signaturdufter inspirert av en hage i blomst.

Forsiktighetsregler

Skal ikke brukes på irritert, sprukket eller skadet hud. Hvis irritasjon oppstår, avslutt bruken. Ikke anbefalt for bruk i ansiktet.

Innhold

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Parfum, Tocopheryl Acetate, Hibiscus Militaris Flower Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Carbomer, Chlorphenesin, Benzophenone-3, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citronellol, Geraniol, Limonene.

Dosering og bruk

Masser forsiktig inn på hender og neglebånd.

Varenummer
766913
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024