Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Boson

Boson SARS-COV2 antigen test

Boson SARS-COV2 antigen test er en hurtigtest - selvtest godkjent til privat bruk for påvisning av korona / Covid-19 (SARS-COV-2) antigen. Gir resultater etter 15-20 minutter.
Spesialpris Kr 49,00 Kr 49,90
49,00/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
911042

Produktbeskrivelse

Boson SARS-COV2 antigen test er en hurtigtest - selvtest godkjent til privat bruk for påvisning av korona / Covid-19 (SARS-COV-2) antigen. Gir resultater etter 15-20 minutter.

Testen er lett å gjennomføre hjemme, og passer for alle aldersgrupper (anbefalt for 14-90 år). Barn under 14 år skal testes av en voksen. Testen gir en nøyaktighet på 98,72 %. SARS-Covid-2-antigen-hurtigtesten er en ett-trinns in-vitro-test basert på immunokromatografi. Esken inneholder følgende: SARS-CoV-2 antigen-testkassett (forseglet foliepose), steril testpinne, ekstraksjonspipette, ekstraksjonsvæske, bruksanvisning på norsk og pipetteholder. Godkjent som in vitro diagnostisk medisinsk utstyr.

Forsiktighetsregler

SARS-CoV-2-antigen-selvtest skal ikke brukes som eneste grunnlag for diagnostisering eller ekskludering av en SARS-CoV-2-infeksjon. Boson selvtest kan brukes av personer med og uten symptomer på Covid-19 virusinfeksjon, og av både vaksinerte og ikke-vaksinerte. Vær oppmerksom på at testen gir en indikasjon på om du er smittet på testtidspunktet. Testen kan ikke brukes som eneste grunnlag for å utelukke eller påvise Covid-19 infeksjon. Ved positivt resultat skal fastlege eller annen helseinstitusjon oppsøkes for videre testing og oppfølging. Et negativt resultat utelukker ikke en Covid-19-virusinfeksjon, og ved mistanke om Covid-19 skal fastlege eller annen helseinstitusjon oppsøkes for videre testing og oppfølging. Følg alltid lokale regler for smittevern.

Innhold

Esken inneholder følgende: SARS-CoV-2 antigen-testkassett (forseglet foliepose), steril testpinne, ekstraksjonspipette, ekstraksjonsvæske, bruksanvisning på norsk og pipetteholder.

Dosering og bruk

Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Feil eller utilstrekkelig bruk av testen kan føre til falske eller unøyaktige testresultater. Oppbevares fra 4 til 30 grader.

Varenummer
911042
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024