Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Bling Bling

Bling Bling Bottle 500 ml Champagne Pink

Trendy drikkeflaske i rustfritt stål for både kald og varm drikke.
Kr 399,00
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
947509

Produktbeskrivelse

Trendy drikkeflaske i rustfritt stål for både kald og varm drikke.

Bling Bling Bottle fra Beauty Rebels er den ultimate drikkeflasken som ikke bare holder deg hydrert, men også tar stilen din til nye høyder. Med sitt blendende og unike design er denne flasken et uimotståelig blikkfang og en samtalestarter. Flaskene passer like godt på skole, jobb, treningssenteret eller på fest. Og om den ikke er noe for deg, kan vi garantere at dette blir årets gave enten det er bursdag, jul eller den ultimate vertinnegave! Flasken er laget av rustfritt stål, og holder drikken kald opptil 24 timer, og varm opptil 12 timer. Stenene er satt på for hånd for å sikre det beste resultatet, skjevheter kan derfor forekomme.

Forsiktighetsregler

Flasken må kun vaskes for hånd. Ikke skubb på utsiden, men tørk forsiktig av den. Vær oppmerksom på at stenene kan skrape opp andre gjenstander hvis den ligger inntil noe, så sørg for å beskytte flasken dersom du har den liggende i veske eller sekk.

Innhold

Rustfritt stål

Dosering og bruk

Fyll flasken med kald eller varm drikke og ta med deg på tur! Dersom du ønsker å holde drikken ekstra kald, fyll opp med isbiter og drikken holder seg iskald gjennom hele dagen.

Varenummer
947509
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen
Boots Norway © 2024