Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Wortie

Wortie Advanced Vortefjerner 1Sett

Forbedret fryseprestasjon med ledende gel. Ingen kontakt mellom hus og gass. Passer for gjenstridige og vanskelige vorter. Medisinsk utstyr.
Spesialpris Kr 214,- Kr 429,-
214,95/stk
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Alltid gratis frakt – Kundeklubbmedlemmer, reseptvarer og ordre over 199,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
  • Medlemtilbud - Få 250 kr rabatt pr. 1000kr brukt på julegaver* Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud
Varenummer
962799

Produktbeskrivelse

Forbedret fryseprestasjon med ledende gel. Ingen kontakt mellom hus og gass. Passer for gjenstridige og vanskelige vorter. Medisinsk utstyr.

Wortie Advanced er egnet for vanskelige, modne og gjenstridige vorter og fotvorter. Den har en økt fryseytelse takket være en ledende gel som følger med i pakken. Meget enkel å bruke og den mest nøyaktige frysebehandlingen til hjemmebruk. I pakken følger også trykkavlastende plaster med til bruk etter behandling av fotvorter. Til voksne og barn over 12 år.

Forsiktighetsregler

BRANNFARLIG. Oppbevares utilgjengelig for barn. Produktet skal kun brukes om du er sikker på at hudtilstanden er en vorte. Skal ikke brukes på områder med tynn hud, som ansikt, armhuler, bryster eller genitalier. Skal ikke brukes av hvis du har diabetes eller dårlig blodsirkulasjon.

For gravide og ammende

Skal ikke brukes av gravide og ammende.

Innhold

Flaske: Dimethylether. Tube med ledende gel (3ml): Vann Propylenglykol, Phenoxyetanol, Carbomer, Triethanolamine, Caprylhydroxamic syre, Metylpropanediol

Dosering og bruk

Ta av hetten og plasser flaske vertikalt på et bord eller et stødig underlag. Drypp en dråpe med den ledende gelen på vorten. 2. Hold flasken i et fast grep mellom tommel og pekefinger (vertikalt, ikke snu eller vend på den), vri kjeglen på toppen mot klokken til pilen står rett over frostikonet med den andre hånden, og trykk bestemt ned i 3 sekunder (3 sek. må IKKE overskrides). Du vil høre aktiveringslyden hiss. 3. Forsikre deg om at kjeglen skrus tilbake automatisk til 0. Vent i noen sekunder til frystestiften blir kald. 4. Plasser frysestiften nøyaktig på vorten og frys vorten (20 sek. for vorte på hånd, 40 sek. for vorte på fot). Kun for fotvorter: Sett et beskyttende plaster over vorten for beskyttelse. En påføring er tilstrekkelig, og den fryste huden med den behandlede vorten vil falle av etter 10-14 dager. Dersom det skulle kreves flere behandlinger skal det gå minst 14 dager mellom hver behandling.

Varenummer
962799

Flere produkter fra Wortie

Boots Norway © 2021