Hvordan håndterer vi koronasituasjonen i apoteket?

 

Dosett er et hjelpemiddel som passer for tabletter og kapsler og gir bedre oppfølging av legemiddelbruken. Se utvalget vårt

Apotekene ivaretar en samfunnskritisk oppgave, og det er viktig at vi begrenser faren for smitte i apotek. Her må vi alle vise hensyn både til de som jobber i apotek og andre kunder som kan ha alvorlige sykdommer og være i risikogrupper. Er du satt i karantene, skal du ikke møte opp i apoteket selv, men få noen andre til å hente medisinene dine. Har du symptomer på koronainfeksjon eller annen lufteveisinfeksjon, skal du heller ikke møte i apoteket selv.


Når andre skal hente medisiner for deg, må de ha med fullmaktskjema  og legitimasjon. Du kan ta kontakt med apoteket per telefon hvis du har spørsmål eller trenger å avtale hvordan varer kan hentes for deg.

Vi følger norske myndigheters råd om å holde avstand til andre personer. I apotek kan det bli trangt hvis det er mange personer inne i lokalet samtidig. Vi anbefaler deg derfor å ta en kølapp og å vente utenfor hvis det er mange mennesker inne i apoteklokalet.

Noen apotek kan se behov for å begrense antallet personer som er i lokalet til et visst antall på grunnlag av apotekets størrelse. Disse vil i så fall informere om dette. Se etter oppslag i apotekets inngangsparti. Vi ber om at du respekterer disse retningslinjene.


Takk for at du hjelper oss å begrense smitte!

AKTUELLE PRODUKTKATEGORIER

Sol, reise og livsstil
Toalettmapper
Reisestørrelser
Reisesyke

Relevante produkter

Flere råd og tips

Fakta om feber

Feber er en del av kroppens naturlige forsvarsmekanismer

Hjelp til røykeslutt

Fire av fem røykere angrer på at de begynte å røyke. Er du en av dem?

Sjekk UV-varselet her

Ultrafiolett stråling forventet i Norge. Se for hele Norden, og se våre beste tips før du går ut i solen.

Boots Norway © 2021