Nyheter

Boots apotek bidrar til høstens store løpefest
22 august 2017
Å føle seg bra er en hjertesak for oss, derfor er KK-mila en naturlig samarbeidspartner, sier administrerende direktør i Boots Norge, Margrethe Sunde.

Sykehusene forlenger kontrakten med Alliance Healthcare
28 juni 2017
 Norges største legemiddelgrossist Alliance Healthcare har fått fornyet tillit og skal levere legemidler og apotekvarer til alle landets helseforetak og sykehusapotek frem til 2021. Avtalen trådte i kraft i 2015, og landets helseforetak har nå valgt å benytte opsjonen på 2 år som ligger i gjeldende kontrakt. Avtalen har en verdi på 4,5 milliarder kroner per år og gjelder til januar 2021.

Norges største offentlige anbud til Alliance Healthcare
2 april 2014
Boots Norge sin legemiddelgrossist, Alliance Healthcare, skal levere legemidler og apotekvarer til alle landets helseforetak og sykehusapotek fra januar 2015. Avtalen har en verdi på 4,5 milliarder kroner per år, og gjelder i fire år med mulighet til forlengelse i 2 år. 

Alliance Boots i partnerskap med Walgreens
19 juni 2012
Alliance Boots og Walgreens skaper verdens største apotekledede helse- og velværekjede. Til sammen vil selskapet ha 365 000 medarbeidere og tilstedeværelse i mer enn 25 land. Walgreens er USAs største apotekkjede og ekspederer hver 5. amerikanske resept.

Internasjonalisering gir vekst
18 mai 2012
Alliance Boots økte inntektene til 23 milliarder britiske pund i fjor (året avsluttet 31. mars 2012). Dette er en økning på 18,4 prosent fra året før.

Farmasøyt til topps i Boots Norge
1 februar 2012
1. februar, overtar Margrethe Sunde (44) som administrerende direktør for Boots Norge. Farmasøyten som har 10 års erfaring fra konkurrenten Apotek 1, valgte seg Boots apotek og rollen som fagdirektør for halvannet år siden. Nå tar hun over som toppleder i apotekkjeden.

Mistenkelig føflekk? Ny tjeneste i Boots apotek gir deg svar!
6 september 2010
Boots apotek tilbyr, i samarbeid med ScreenCancer, en ny tjeneste i apotek. Apoteket tar bilder av føflekker du opplever som mistenkelige og sender dem til hudlege hos ScreenCancer. Kunden får direkte svar fra ScreenCancer når bildene er analysert. Dette er en ny tjeneste som vil bli testet ut i åtte Boots apotek i høst. I disse apotekene vil kvalifisert apotekpersonell ta bilde av føflekken med et apparat som har en spesiell lysteknologi som gir hudlegen verdifull informasjon.