Bestilling med Klikk og Hent

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp. Mellom kl 16.00 og 08.00, samt i helger, er produktet derfor kun tilgjengelig for bestilling med Klikk og hent i apotek.

Ordren vil være klart for henting på ditt valgte Boots Apotek innen 1 time i åpningstiden til apoteket.

Dette produktet kan kun kjøpes av menn over 18 år. Kan du bekrefte at du er mann?


Finn ditt apotek og se åpningstider (åpnes i nytt vindu)

Egenerklæring for kjøp av produkt uten resept

Dette produktet er et legemiddel som krever ekstra veiledning fra farmasøyt før kjøp, du må derfor svare på noen spørsmål i chatvinduet. Hensikten er å avklare om du har sykdommer eller bruker medisiner som gjør at du ikke kan bruke produktet, og ellers redusere faren for feilbruk og bivirkninger.

Farmasøyten vil deretter sende deg videre til handlekurven.

×

Mild by Berit

Mild By Berit Deodorant og Dusjsåpe Gavesett

Gavesett fra Mild by Berit med deodorant og dusj- og intimsåpe.
Spesialpris Kr 83,70 Kr 279,00
  • Fri frakt – Boots Bedre medlemmer får fri frakt på alle ordre over 299,-
  • Rask levering – 1 time klikk & hent eller hjemlevering samme dag
  • Bestill reseptvarer  – Trygt og enkelt
Varenummer
907480

Produktbeskrivelse

Gavesett fra Mild by Berit med deodorant og dusj- og intimsåpe.

DEODORANT: en mild antiperspirant som bidrar til å redusere svette samt ubehagelig lukt. Med mykgjørende kokosolje og kremet konsistens som virker behagelig på huden. Deodoranten har en mild duft som passer til alle. Vegansk. SENSITIV DUSJ- OG INTIMSÅPE: En mild dusj-og intimsåpe som skånsomt renser og sikrer en sunn intimbalanse med sin lave pH4 verdi. Formuleringen inneholder melkesyre (Lactic Acid) som regulerer den naturlige pH-balansen og reduserer uttørking. I tillegg er formuleringen beriket med Aloe Vera for å tilføre næring og fuktighet til huden. Etterlater en forfriskende og ren følelse. Formuleringen er vegansk, uten parfyme og fargestoffer og anbefales av Asthma Allergy Nordic. Vegansk.

Forsiktighetsregler

Bruk kun som anvist. Unngå kontakt med øynene. Dersom produktet kommer i kontakt med øynene, rens umiddelbart med rent vann. Dersom hudirritasjon oppstår, avslutt bruk umiddelbart. Om hudirritasjonen vedvarer, ta kontakt med lege. Oppbevares utilgjengelig for barn. Det anbefales ikke å å bruke deo roll-on på irritert eller skadet hud.

Innhold

DEODORANT: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Steareth-2, Cocos Nucifera Oil*, Steareth-20, Parfum. *Organic ingredients according to EU889/2008. SENSITIV DUSJ- OG INTIMSÅPE: Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Maris Sal, Citric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Saccharide Isomerate, Sodium Levulinate, Sodium Citrate, Lactic Acid, Potassium Sorbate.

Dosering og bruk

DEODORANT: Påfør produktet i et tynt lag i armhulen, og vent til huden er tørr før man tar på klær. SENSITIV DUSJ- OG INTIMSÅPE: Skum opp såpen i hendene sammen med litt vann og masser produktet på våt hud med lette sirkulære bevegelser. Skyll av med lunkent vann. På grunn av den milde og skånsomme formuleringen kan såpen brukes daglig

Varenummer
907480
PSO tiden er over, vennligst logg på igjen

Flere produkter fra Mild by Berit

Boots Norway © 2024